Index / Ambachten / Hoe maak je het papier uit Bagasse

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je het papier uit Bagasse

Bagasse is de vezelige resten na suikerriet stengels en sorghum stengels worden vermalen en verwerkt. Minimale element chloorvrij bleken nodig om de vezels wit worden. De vezels houden een kleurtje of een licht bruine kleur, zo niet gebleekt. Homemad

AdvertisementBagasse is de vezelige resten na suikerriet stengels en sorghum stengels worden vermalen en verwerkt. Minimale element chloorvrij bleken nodig om de vezels wit worden. De vezels houden een kleurtje of een licht bruine kleur, zo niet gebleekt. Homemade bagasse papier niet bleken nodig, maar vereist de vezels volledig droog voor het begin van het proces te zijn. Maak 100 procent bagasse papier, of monteer een kopje katoen latei om kracht toe te voegen aan het papier.

Wat je nodig hebt

12-door-14-door-8-inch rechthoekige kunststofhouder

3 kopjes gehakte gedroogde bagesse

blender

8-by-10-inch hout deckle

11-by-14-inch zeem

Giet twee liter water in de rechthoekige plastic container.

Plaats 1 1/2 kop gedroogde gehakte bagasse en 3 kopjes water in de blender. Blend op hoog voor een minuut. Giet de bagasse oplossing in het waterbassin. Herhaal dit proces een keer.

Gebruik je hand en roer de oplossing in de plastic container. Gelijkmatig de vezels te verspreiden door het water.

Zetten de twee delen van het deksel tezamen met de lege frame geplaatst en stevig vasthouden. Schuif de 8-inch rand van het deksel in het water naast een 11-inch rand van de kunststoffen container. Schuif het deksel langs de bodem van de houder totdat deze volledig is ondergedompeld.

Schuif het deksel heen en weer langs de onderkant van de container. Ga verder met de beweging en til langzaam tot het deksel is volledig uit het water. Houd boven de container, zodat het overtollige water af te voeren.

Verwijder voorzichtig het bovenste frame van het deksel. En het Place de zeem over de bovenkant van het papier bagasse. Druk op de gemzen licht om te beginnen met het absorberen van het water op de bagasse papier. Snel flip de deksel om zodat de zeem is op de bodem en tot op een vlakke ondergrond. Voorzichtig het scherm te verwijderen van het oppervlak van het papier. Laat het papier 24 uur drogen voor gebruik.

Share This Post