Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je Headdresses

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je Headdresses

Hoofdtooien zijn er in verschillende stijlen volgens welke cultuur ze uit. Ze kunnen worden gedragen door vrouwen als een fashion statement, bescherming tegen weersinvloeden, religieuze of sociale redenen of als onderdeel van een kostuum. Hoofdtooien

AdvertisementHoofdtooien zijn er in verschillende stijlen volgens welke cultuur ze uit. Ze kunnen worden gedragen door vrouwen als een fashion statement, bescherming tegen weersinvloeden, religieuze of sociale redenen of als onderdeel van een kostuum. Hoofdtooien kunnen ook worden gemaakt voor kinderen voor gebruik in optochten of als een kostuum. Ongeacht uw specifieke doeleinden, het maken van een Native American stijl hoofdtooi is een gemakkelijke en leuke activiteit.

Wat je nodig hebt

5-8 54-inch lange stroken van suède, leer of lint

grote veren

Beads

Clear nylon draad

Naald

Bind de uiteinden van je stukken leer of lint om een ​​stoel been of een ander stabiel oppervlak. Weven of vlecht de snaren in een band.

Bind een platte knoop aan het einde van de band veilig te houden. Om dit te doen, het verzamelen van de uiteinden van de leer of lint in twee bundels. Plaats één bundel in je linkerhand en de andere in je rechterhand. Bind een halve knoop, het passeren van de bundel in je rechterhand over en vervolgens onder de bundel in je linkerhand. De twee uiteinden moeten zijn overgestapt handen, zodat de bundel die begon in je rechterhand is nu in uw linkerhand en vice versa. Next, das een ander halve knoop, dit keer passeren van de bundel in je linkerhand over het touw in je rechterhand. Trek de knoop strak.

Leg de nieuwe geweven band op een tafel. Line-up van de veren zoals u ze graag op je hoofdtooi. Zodra je ze hebt uiteengezet, weven ze één voor één in de band.

Lay-out van elke kralen die u wilt gebruiken in de volgorde waarin u ze wilt hebben. Met behulp van een naald en nylon draad, naai elke kraal op zijn plaats. Bevestig de nylon draad met een knoop op de achterzijde van de band.

Bind de band rond je hoofd en geniet van uw nieuwe hoofdtooi.

Share This Post