Index / Bedrijf / Hoe maak je handgemaakte sieraden te verkopen Retail Stores

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je handgemaakte sieraden te verkopen Retail Stores

Handgemaakte sieraden trekt klanten aan die graag het dragen van mode-accessoires anders dan de dagelijkse selecties bij de grote warenhuizen. Handgemaakte sieraden is voorzien van edele metalen en kralen werk, en vaak kost meer vanwege de tijd die h

AdvertisementHandgemaakte sieraden trekt klanten aan die graag het dragen van mode-accessoires anders dan de dagelijkse selecties bij de grote warenhuizen. Handgemaakte sieraden is voorzien van edele metalen en kralen werk, en vaak kost meer vanwege de tijd die het kost om individuele stukken te produceren. Of je sieraden jezelf te verkopen, of te verkopen handgemaakte sieraden namens een ambachtslieden co-op, dan kunt u lokale en nationale retailers op zoek naar handgemaakte sieraden door online te zoeken en kloppen op deuren te vinden.

Neem hoge kwaliteit foto's van uw handgemaakte sieraden inventaris en ontwerp kleur brochures. U kunt het ontwerp professioneel ogende marketing materialen met behulp van desktop publishing software. Brochures moet bevatten gedetailleerde productbeschrijvingen, materialen informatie, uw bedrijf contactgegevens en het adres van uw website. Neem de desktop publishing bestanden naar een lokale copyshop om een ​​klein aantal brochures of om een ​​lokale drukkerij afdrukken als je nodig hebt om een ​​grotere hoeveelheid af te drukken. U kunt ook gebruik maken van de brochure sjablonen die door een online brochure drukkerij.

Maak een website om uw sieraden op de markt. U kunt opstelling een één of meerdere pagina's website met behulp van een blog platform en voorzien van foto's van uw sieraden, productbeschrijvingen en uw contactgegevens. U kunt ook een vorm toe te voegen aan uw website die het mogelijk maakt geïnteresseerde kopers contact met u opnemen met vragen. U kunt een aangepaste domeinnaam te kopen voor ongeveer $ 10 per jaar, met ingang van juli 2011, afhankelijk van de domeinnaam provider.

Surfen op het internet voor online winkels die sieraden die eruit ziet als de sieraden die je maakt te verkopen. Neem contact op met winkels per e-mail, vooral als de website van een winkel is voorzien van een speciaal e-mailadres voor het product leveranciers. Voeg een link naar uw website, uw contactgegevens en een prijslijst, indien gewenst.

Bezoek winkels in persoon. Kloppen op deuren, een traditionele verkoopmethode, kan u helpen het woord over uw sieraden te krijgen. Pak monsters van uw sieraden en neem ze mee voor als je direct belang te krijgen. Vraag aan de persoon die verantwoordelijk is voor het kopen, of de winkel manager te spreken, en altijd de verantwoordelijken met brochures.

Dress to impress on sales calls, waaronder het dragen van uw handgemaakte sieraden, zodat store managers en inkopers van uw werk meteen kunt zien. In sommige gevallen kunt u in staat om reacties te peilen als potentiële kopers nemen een onmiddellijke voorliefde voor uw sieraden.

Make follow-up telefoongesprekken. Bel de winkel kopers die u bezoekt, vooral degenen die een belang in uw sieraden te uiten, maar zijn niet bereid om een ​​beslissing te nemen tijdens uw eerste bezoek. Om ervoor te zorgen follow-up calls minder zenuwslopend, toestemming vragen van de koper voor de follow-up met hen tijdens uw eerste bezoek. U dient echter te maken follow-up calls, ongeacht of u toestemming vragen, van het verliezen van de potentiële verkoop toekomst te houden.

Verkoop uw sieraden in consignatie. Hoewel sommige winkel eigenaren terughoudend om uw handgemaakte sieraden kopen die volledig zou kunnen zijn, zullen sommige u toelaten om te laten zien en verkopen van uw sieraden aan hun klanten voor een percentage van de omzet. Voorwaarden van verzending arrangementen variëren en moet worden onderhandeld met de eigenaar van de winkel of manager.

Huur een tentoonstellingsruimte op een ambachtelijke beurs en laat je beste originele werk aan de eigenaars op te slaan. Winkels die gespecialiseerd zijn in handgemaakte sieraden, zoals boetieks, juweliers en museum winkels, stuur kopers om dergelijke shows om verbindingen met artisanale-leveranciers te maken. Artisan beurzen zijn over het algemeen voor het publiek gesloten en kopers moeten professionele referenties te presenteren als retail kopers om toegang te krijgen. Kopers Markt van American Craft zegt dat kopers geïnteresseerd zijn in de aankoop van uw handgemaakte sieraden documenten waarin hun interesse in uw producten moeten aan tonen beheerders handelen, in plaats van de aankoop van de sieraden op de show. De documenten geven je de informatie die je nodig hebt om een ​​eigen sales meetings met de kopers in uw werkplaats of showroom te regelen.

Share This Post