Index / Bedrijf / Hoe maak je gratis Flyers

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je gratis Flyers

Flyers zijn een goedkope, relatief eenvoudig te maken vorm van reclame. Een effectieve flyer is er een die in het oog van het publiek te vangen, zijn gemakkelijk te lezen en maakt duidelijk haar voornemen, of het nu gaat om een ​​verloren hond te vin

AdvertisementFlyers zijn een goedkope, relatief eenvoudig te maken vorm van reclame. Een effectieve flyer is er een die in het oog van het publiek te vangen, zijn gemakkelijk te lezen en maakt duidelijk haar voornemen, of het nu gaat om een ​​verloren hond te vinden of om grand opening van een winkel aan te kondigen. Vandaag zijn er vele gratis templates voor vliegers die gevonden kunnen worden op software zoals Microsoft Word 2007 of op het internet. U kunt ervoor kiezen om een ​​van deze te gebruiken of maak er een van de grond af.

Wat je nodig hebt

Computer

Microsoft Word of andere software programma

Printer

Zoek een sjabloon voor uw flyer. Als u gebruik maakt van Microsoft Word 2007, kunnen de sjablonen voor folders zijn te vinden door te klikken op de knop "Start", vervolgens te klikken op "Nieuw." Aan de linkerkant, zal een lijst met sjablonen voor verschillende projecten worden weergegeven. Vind "Flyers," en selecteer degene die u wilt gebruiken.

Als u gebruik maakt van Microsoft Word 2003, kunt u klikken op "File" en klik vervolgens op "Nieuw." Kijk voor "sjablonen op Microsoft.com" aan de rechterkant van het scherm, klik dan op het. Scroll naar beneden totdat u "Flyers," en klik op deze optie. Kies vervolgens de flyer sjabloon die u wilt gebruiken. Hewlett-Packard, HP, biedt ook gratis templates online. Zodra u een sjabloon die u wilt, kunt u de elementen in het te veranderen aan uw behoeften.

Maak je eigen flyer vanaf nul. Open een nieuw leeg document in uw tekstverwerkingsprogramma.

Maak een grens voor uw flyer. Klik op "Pagina-indeling" in Microsoft Word 2007 en klik vervolgens op "Pagina Borders." Selecteer de rand en opties voor de grens die je leuk vindt.

In Microsoft Word 2003, klikt u op "File", "Pagina-instelling", "Lay-out" en dan "Pagina Borders." Kies de grens en de opties voor de rand die u wilt.

In andere programma's, op zoek naar iets wat lijkt op "Pagina-indeling" voor grenzen.

Kies een lettertype en lettergrootte voor uw type. De meeste tekstverwerkingsprogramma's vandaag de dag kunt u voorbeelden van de verschillende lettertypes in het lettertype selectie omgeving te zien. Zoek een lettertype dat gemakkelijk te lezen zal zijn.

Maak een titel die het doel van uw flyer staat duidelijk, zoals "HUIS TE KOOP" of "meid diensten." Gebruik hoofdletters en grote, vette lettertype en grootte voor uw post.

Maak het lichaam van uw tekst. Met flyers, minder is meer - houd uw informatie eenvoudig en schoon. Zorg ervoor dat, echter, alle noodzakelijke gegevens, zoals telefoonnummers en de naam van contacten in uw flyer.

Als u absoluut veel tekst nodig heeft om uw punt over te brengen, het opsplitsen in paragrafen, zodat het er niet uitziet als één groot blok tekst.

Een afbeelding invoegen. Foto's of illustraties zal uw flyer opvallen. Gebruik een foto die duidelijk toont de bedoeling van uw flyer. Als u gebruik maakt van een Microsoft Word-programma, moet u naar links op de foto klikken, klik vervolgens op "Text Wrapping," klik dan op "Tight" als u wilt in staat zijn om het beeld binnen uw folder te verplaatsen.

Proof uw flyer voor nauwkeurigheid en spelling.

Print kopieën te verspreiden op uw printer of, als je wilt om geld te besparen en hebben een e-mail lijst van plaatsen die u wilt uw flyers te ontvangen, ze e-mailen.

Share This Post