Index / tech / Hoe maak je gratis e-mail briefpapier en een persoonlijk logo

Share This Post

tech

Hoe maak je gratis e-mail briefpapier en een persoonlijk logo

Elke dag, miljoenen mensen in de Verenigde Staten te controleren een e-mailaccount. E-mail is uitgegroeid tot een belangrijke manier van communiceren en kan worden gezien als een verlengstuk van je persoonlijkheid. Als u wilt dat uw e-mail om na te d

AdvertisementElke dag, miljoenen mensen in de Verenigde Staten te controleren een e-mailaccount. E-mail is uitgegroeid tot een belangrijke manier van communiceren en kan worden gezien als een verlengstuk van je persoonlijkheid. Als u wilt dat uw e-mail om na te denken wie je bent, kunt u overwegen het personaliseren van uw e-mailaccount. E-mail briefpapier en een persoonlijk logo Spice up e-mailaccounts. Volg deze stappen om je eigen e-mail briefpapier en een persoonlijk logo te creëren.

Wat je nodig hebt

Computer

internet

Email account

Design, verf of foto computerprogramma

Beslis over een thema en kleurenschema voor uw e-mail briefpapier. Surfen op het internet voor ideeën of komen met je eigen.

Hier vind je een e-mail briefpapier website compatibel voor uw e-mailaccount bedrijf. Outlook-gebruikers kunnen Outlook gebruiken om hun eigen briefpapier vanuit het niets te maken.

Ontwerp uw briefpapier in Outlook. Open Outlook, klik op "Tools" op de werkbalk, toen en vervolgens het tabblad "Opties" "Mail Format". Klik op "Briefpapier Picker" en een nieuwe box zal pop-up. In dit vak, kies "Nieuw" en voer een naam voor uw briefpapier. Van daaruit kunt u beginnen met het ontwerpen met behulp van een blanco sjabloon, bestaande sjabloon of het uploaden van uw eigen.

Zoeken naar bestaande briefpapier modellen als je niet wilt dat uw eigen ontwerp. Outlook-gebruikers, toegang Cloudeight Stationery bij http://thundercloud.net/stationery/ en bladeren door de ontwerpen. Yahoo-gebruikers moeten inloggen op hun Yahoo Mail-account om briefpapier ontwerpen te vinden.

Kies een briefpapier ontwerp. Outlook-gebruikers, klikt u op het ontwerp dat u wilt op Cloudeight en het zal u naar aparte pagina. Volg de aanwijzingen voor het downloaden van het briefpapier en de toepassing ervan op Outlook. Yahoo-gebruikers, klik op "Nieuw" om een ​​e-mailbericht te maken. Aan de rechterkant van het scherm, kies "Select Stationery" om de beschikbare ontwerpen te bladeren. Klik op het briefpapier dat u wilt en het zal worden toegepast op alle nieuwe e-mailberichten, totdat u kies een andere één of kies geen briefpapier.

Maak een persoonlijk logo op te nemen in uw e-mail briefpapier. Trekken uit ideeën voor uw logo en dan openen van een ontwerp, verf of foto programma op uw computer, zoals Microsoft Paint, Microsoft Publisher of Adobe Photoshop.

Met behulp van de ontwerp-programma gereedschappen, creëer uw logo. Begin met een achtergrond en voeg in de details, vormen, kleuren en tekst. Zodra je klaar bent met het ontwerpen, te redden van het logo.

Voeg uw nieuwe logo in het briefpapier dat u hebt gemaakt, na door het ontwerp stappen hierboven gegeven.

Hints

Als je bereid bent te betalen, websites zoals e-mail stationery.com kunt u betalen om volledig aangepaste e-briefpapier maken.

Gmail, Hotmail en soortgelijke e-mailprogramma's werken hetzelfde als Yahoo. U kunt kiezen uit vooraf gemaakte ontwerpen, maar kan niet je eigen aan te passen.

Share This Post