Index / tech / Hoe maak je gratis brochures Online

Share This Post

tech

Hoe maak je gratis brochures Online

Een brochure is een map of folder die u kunt geven aan uw evenement te adverteren, vertellen meer informatie over uw bedrijf of bedrijf, of praten over een onderwerp of probleem. Je zou brochures te maken voor honderden redenen. Als je wilt om ze te

AdvertisementEen brochure is een map of folder die u kunt geven aan uw evenement te adverteren, vertellen meer informatie over uw bedrijf of bedrijf, of praten over een onderwerp of probleem. Je zou brochures te maken voor honderden redenen. Als je wilt om ze te maken voor gratis, op het internet, kunt u websites die u in staat om dit te doen. Het is gemakkelijk om online make-up je brochures, zolang je hebt getypt van informatie en foto's te uploaden.

Wat je nodig hebt

getypte informatie

Afbeeldingen

Bezoek Mybrochuremaker.com. Klik op "Aan de slag" in de linker bovenhoek. De brochure maker zal laden op uw scherm. Kies het type van de brochure die u wilt maken, met inbegrip van de grootte en het aantal plooien. Dan upload uw foto's of ontwerpen, en klik op de pagina's in te typen in de vakken. Wanneer uw brochure is voltooid, print het uit en maak kopieën van te maken.

Ga naar Hp.com en klik op "Brochure Maker." Blader door de lijst met brochures en kies er een die wordt vermeld als gratis. Klik op dat soort brochure maker. Vervolgens kiest u het type van de brochure die u wilt, met inbegrip van hoeveel plooien het zou moeten hebben en de grootte van de pagina's. Upload geen typering je hebt en foto's die u wilt gebruiken, en print de brochure als u klaar bent.

Ga naar Mycreativeshop.com en klik op "Probeer het nu gratis" aan de onderkant van de pagina. Lees via hun gratis trial regels, en als u akkoord gaat, klikt u op "Try It Now." U kunt een brochure met behulp van typen en foto's en ontwerpen te ontwerpen, en vervolgens uitprinten. Zorg ervoor dat de regels voor de gratis proefperiode, die u nodig heeft om een ​​vergoeding te betalen na een bepaald aantal dagen, tenzij u annuleert volgen.

Share This Post