Index / Eten drinken / Hoe maak je goedkope brood

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je goedkope brood

Als u een groot feest te voeden in een haast, kan cheesy brood het ticket. Het is warm en vullend, en heel graag een pizza, gewoon het ding om te dienen voor de geïmproviseerde bijeenkomsten of voor snacks op elk moment van de stemming stakingen. Wat

Advertisement

Als u een groot feest te voeden in een haast, kan cheesy brood het ticket. Het is warm en vullend, en heel graag een pizza, gewoon het ding om te dienen voor de geïmproviseerde bijeenkomsten of voor snacks op elk moment van de stemming stakingen.

Wat je nodig hebt

4 kopjes cheddar cheese

1 kopje mozzarella kaas

Groene ui, fijngehakt

4 Oz. mayonaise of ranch dressing

3 of 4 fijngehakte teentjes knoflook

4 Oz. zachte boter

1 brood Italiaans of Frans brood

Meng de mozzarella kaas, cheddar kaas en gehakte groene ui (naar smaak) in een kleine kom. Voeg de mayonaise of ranch dressing en roer tot het mengsel wordt gemengd.

Plaats de gehakte knoflook, Italiaanse kruiden en boter in een aparte kom en meng het samen tot het glad en romig. Voeg de knoflookmengsel het kaasmengsel en blend.

Snijd het brood in de lengte doormidden. Verdeel de kaas mengsel over elk van de twee helften.

Verwarm de grill en zet de goedkope brood onder de grill voor ongeveer 4 tot 5 minuten. Verwijder het brood bij de kaas smelt en het brood goudbruin. Controleer het brood vaak zodat het niet verbrandt.

Hints

Varieer de smaak van de cheesy brood. Voeg 1-2 el. zure room aan de mayonaise mengsel, of een dunne laag crème kaas op het brood alvorens het kaasmengsel.

Share This Post