Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je gicléedrukken Van aquarellen

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je gicléedrukken Van aquarellen

Giclee drukken is een techniek voor het reproduceren van originele schilderijen. Giclee, die is ontstaan ​​in Frankrijk, maakt gebruik van een hoge resolutie digitale foto om het schilderij te herdrukken. Deze techniek wordt gezegd dat de kleuren van

AdvertisementGiclee drukken is een techniek voor het reproduceren van originele schilderijen. Giclee, die is ontstaan ​​in Frankrijk, maakt gebruik van een hoge resolutie digitale foto om het schilderij te herdrukken. Deze techniek wordt gezegd dat de kleuren van het schilderij beter dan andere reproductievormen reproduceren. Giclée wordt geproduceerd door inkjet-printers, en het is een voordelige optie voor kunstenaars die willen een kleine hoeveelheid van hun kunst te reproduceren op bestelling. Zodra het schilderij in digitale vorm bestaat, kan het worden gereproduceerd op uw gemak van de kunstenaar.

Kies of u wilt afdrukken te kopen van een bedrijf of als u wilt een giclee-kwaliteit printer te kopen en maken de prenten zelf. De keuze hangt af van hoeveel gicleeprint je wilt en of u wilt blijven giclee prints te maken in de tijd.

Het kopen van een giclee-kwaliteit printer kan kosten $ 3.000 tot $ 13.000, afhankelijk van de kwaliteit en het merk van de printer. Als u van plan bent om veel giclee prints te maken, investeren in je eigen printer. Sommigen stelden merken van giclee hoogwaardige printers zijn de imagePROGRAF iPF9000S door Canon, de Designjet Z3100 van HP en de Metaza MPX-80 van Roland.

Bestellen van gicleeprint van uw kunstwerk kan goedkoper zijn als je niet van plan om veel te maken. Afhankelijk van de grootte van uw schilderij, kan men afdrukken kosten tussen de $ 50 en $ 200. Grotere schilderijen zullen veel meer dan mini schilderijen kosten. U kunt afdrukken online bestellen of een bezoek aan een fotografie of speciale drukkerij.

Kies een schilderij uit die u wilt een afdruk te maken. U ontvangt een digitaal beeld van uw schilderij nodig om een ​​gicleedruk te maken. Als u een high-definition camera, kunt u fotograferen het schilderij zelf. Zo niet, dan zullen de meeste giclee drukwerk dit voor u doen voor een vergoeding.

Schakel de flitser van uw camera en fotografeer uw schilderij in natuurlijk zonlicht. Lean grotere stukken tegen een muur te schieten. Haal een paar foto's en kies de beste voor uw Gicléedruk.

Kies of u wilt dat uw druk te worden op doek of papier. Als u uw afdrukken bent bestellen van een dienst, zal de dienst laten weten wat mediums je hebt als een optie. Als je het aan het doen zijn het afdrukken van jezelf, de keuzes van mediums je hebt hangt af van wat uw printer kan afdrukken op. Laad je gefotografeerd afbeelding naar uw computer en afdrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Share This Post