Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je Gewerveld Easter Eggs

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je Gewerveld Easter Eggs

Een deel van het plezier van de viering van Pasen is het vinden van nieuwe manieren om eieren te versieren. Toen vrienden en familie te zien deze fel gekleurde eieren, zullen ze zeker vragen: "Hoe heb je de wervelingen te maken?" Het geheim, als

Advertisement

Een deel van het plezier van de viering van Pasen is het vinden van nieuwe manieren om eieren te versieren. Toen vrienden en familie te zien deze fel gekleurde eieren, zullen ze zeker vragen: "Hoe heb je de wervelingen te maken?" Het geheim, als u wenst om hen te vertellen, is scheerschuim.

• hardgekookte eieren • Eten kleuren • Azijn • Water • Scheercrème • Glazen ovenschaal • Glazen kom • Hout spiesjes • Vinyl, rubber of latex handschoenen • Papieren handdoeken

Begin met het geven van de eieren een basiskleur. Vul een glazen kom met gelijke delen water en azijn en voeg een paar druppels kleurstof. Meng met een lepel. Plaats een ei in de kleurstof oplossing totdat het een lichte, uniforme kleur krijgt. Omdat dit een basiskleur, kiezen pastels zoals geel, lichtblauw en roze, zodat de krul kleuren zal opvallen. Laat ongeveer een uur voor de eieren te drogen.

Spray scheerschuim in een glazen ovenschaal. Maak het glad met uw vingers, zodat een gelijkmatige laag lijnen de bodem van de ovenschaal. Er mag niet meer dan 1 inch scheerschuim zijn. Als er te veel, maar schep wat uit met uw vingers en gooi deze weg.

Verwijder de doppen van de kleurstof, en druppels van de kleurstof toe te voegen bovenop de scheercrème. Gebruik niet meer dan twee kleuren, en proberen om de ruimte van de druppels gelijkmatig over het scheerschuim. Niet te veel druppels van de kleurstof niet van toepassing - u niet wilt dat de kleuren te mengen.

Neem een ​​houten spies en voer het uit verticaal en horizontaal over de kleurstof in de scheerschuim om wervelingen te creëren. Het zal er eigenlijk uit alsof je het versieren van een taart. Niet overijverige met de spies in de scheerschuim zijn - je wilt gewoon wervelingen maken, de kleuren niet mengen.

Nu hier is waar de magie gebeurt. Plaats het ei aan één uiteinde van de ovenschaal bovenop de scheercrème en rollen over de schotel in een richting. Gebruik de spies, in plaats van je vingers te rollen. Zoals de loempia's over de scheerschuim, dan pikt de wervelingspatroon. Afhankelijk van de grootte, elke ovenschaal bekleed met scheerschuim en wervelde kleurstof zal versieren 3-4 eieren. Zodra het ei over de scheerschuim is gegaan, zijn de duidelijke wervelingen muddied en je moet niet weer gebruik maken van die afdeling. Wanneer alle scheercrème en kleurstof is gebruikt, schep de rest uit, was de pan en opnieuw beginnen met verse scheercrème en kleurstof.

Verwijder voorzichtig het ei uit het scheerschuim met uw vingers vast te houden aan de boven- en onderkant eindigt, zodat u niet de wervelingen verstoren. Doe eieren op een plaat laat de kleur gedurende ongeveer 30 minuten.

Wrijf een papieren handdoek heel zachtjes rond het ei om overtollig scheerschuim te verwijderen.

En je bent klaar! Hiervoor hebben we zeggen, ga je gang en al je eieren in één mand. Het zal een mooie vertoning te maken.

Voor meer creatieve manieren om uw Pasen eieren te kleuren, kijk dan op deze leuke ideeën:

Hoe kan ik Tie Dye Easter Eggs

Gebruik Natural Foods en specerijen aan Color Easter Eggs

Easy Way te verven Paaseieren met Kids

Share This Post