Index / Onderwijs / Hoe maak je gemiddelde verbruik Bereken

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je gemiddelde verbruik Bereken

Als we iets regelmatig gebruiken, kan er een tijd komen dat we zouden graag een meting van hoeveel we binnen een bepaalde limiet te gebruiken. We kunnen deze meting gebruiken te tonen met het gebruik van een ander te vergelijken. Bijvoorbeeld, als je

AdvertisementAls we iets regelmatig gebruiken, kan er een tijd komen dat we zouden graag een meting van hoeveel we binnen een bepaalde limiet te gebruiken. We kunnen deze meting gebruiken te tonen met het gebruik van een ander te vergelijken. Bijvoorbeeld, als je een gezin van vier personen die al het internet te gebruiken, kunt u het gemiddelde verbruik van elke persoon te berekenen en vergelijken met de anderen. Door het te vergelijken met anderen, kunt u zien wie de meeste en het minst gebruikt, en beslissingen nemen op basis van die informatie.

Bepaal wat je wilt meten en het tijdsbestek waarin u wilt de resultaten van zien. Bijvoorbeeld, het gemiddelde bedrag van de uren dat je het internet per dag te gebruiken.

Noteer de metingen van het gebruik voor uw activiteit voor de tijd die u hebt gekozen, voor meerdere perioden. Bijvoorbeeld, als u wilt dagelijks gebruik zien, nemen het gebruik elke dag voor meerdere dagen.

Voeg alle van de metingen die u hebt opgenomen om een ​​som van de metingen te krijgen. Voeg bijvoorbeeld alle dagelijkse gebruikte uren om de totale dagelijkse uren internetgebruik krijgen.

Verdeel de som van de metingen door de graaf van metingen. Bijvoorbeeld, verdeel de totale dagelijkse uren internetgebruik door het aantal dagen dat je nam metingen. Je zal eindigen met het gemiddelde verbruik van een activiteit voor het tijdsbestek je hebt gekozen.

Share This Post