Index / Huisdieren / Hoe maak je Geef een Cocker Spaniel een zomer Puppy Cut

Share This Post

Huisdieren

Hoe maak je Geef een Cocker Spaniel een zomer Puppy Cut

Zomerhitte kan moeilijk op langharige honden, in het bijzonder geur-veroorzakende dieren of mensen met dikke jassen, zoals cocker spaniels zijn. Overweeg een korte puppy gesneden naar uw cocker spaniel koeler deze zomer te houden. Wat je nodig hebt h

AdvertisementZomerhitte kan moeilijk op langharige honden, in het bijzonder geur-veroorzakende dieren of mensen met dikke jassen, zoals cocker spaniels zijn. Overweeg een korte puppy gesneden naar uw cocker spaniel koeler deze zomer te houden.

Wat je nodig hebt

hond clippers

Clipper koelvloeistof / olie

scheerkoppen

Clipper opzetkammen

Hond föhn

hondenshampoo

Hond crèmespoeling

Hond oor schoner

Katoen ballen en swabs

Hond teennagel clippers

bloedstelpende poeder

slicker borstel

hond kam

Matt breaker

Ruwe versie

Verzamel alle materialen die nodig zijn voor het knippen van de hond.

Plaats het huisdier op de trimtafel, met de juiste voorzorgsmaatregelen bij het optillen. Gebruik verzorgen bandjes om de hond te beveiligen.

Borstel en kam door de vacht van de hond, met behulp van de mat breaker indien nodig. Dit is essentieel, want matts zal aanslaan de tondeuse en verwonden van de hond.

Met een No. 9 of Nee 10 clipper mes scheren het gezicht schoon, in de richting van de haargroei. Wees extra voorzichtig in het haar in de buurt van de ogen van de cocker spaniel's verwijderen, met behulp van de clippers tegenover de haargroei op dit gebied.

Gebruik een No. 10 mes op het huisdier tondeuse te trimmen binnenkant van beide oren. Wees voorzichtig met de plooien in het oor van de cocker spaniel's. Gebruik een koele, scherp mes.

Beginnend bij de basis van de schedel, gebruik maken van het blad lengte die u koos voor het lichaam van de cocker spaniel puppy cut. Als u een clip-on opzetkam voor een langere cut puppy koos, plaats deze op een No. 9 blade eerste. clip altijd het hele lichaam van de cocker spaniel in de richting van de haargroei.

Gebruik een No.10 mes aan het huisdier tondeuse te scheren onder de achterpoten, tot het midden van de maag.

Gebruik een No.10 mes op het huisdier tondeuse te scheren onder de staart en rond de anus. Wees voorzichtig in dit gebied en niet toestaan ​​dat de tondeuse om contact met de anus te maken.

Gebruik een No.10 mes op de hond clippers en clip het haar tussen de pads op elk van de voeten van de cocker spaniel's. Spreid de tenen en knip het haar van de bodem.

Clip de teennagels met de nagelknipper. Hebben de bloedstelpende poeder handig in het geval van een teennagel te dicht wordt gesneden. Om het snijden te dicht te voorkomen, houdt u de nagelknipper plat tegen de kussentjes van de voet van de hond en trim kleine hoeveelheden in een tijd waar de spijker curves iets.

Baden de cocker spaniel en gebruik een conditionering crèmespoeling om de vacht van de finish clip te verzachten. Zorg ervoor dat alle matts worden verwijderd voordat het baden, omdat het water hen strakker zal maken.

Droog de hond met een föhn of een handdoek. Wacht totdat de hond droog is voor het einde van de puppy cut.

Clip het lichaam van de hond met een afwerking blad gemarkeerd met hetzelfde mes nummer als u voor de ruwe montage, maar gevolgd door een "F" Bijvoorbeeld, als je een No.4 mes gebruikt voor de ruwe montage, heb je een No.4F mes voor de finish gesneden puppy gebruiken.

Snijd de poten van de hond met een schaar of huisdier klippers, afhankelijk van de lengte die u wilt. Voor langere haren op de benen, kam het huisdier haar van de voet aan de heup en trim in een neerwaartse beweging met het verzorgen van een schaar. Lay schaar zelfs met een tafel te trimmen rond de voeten van de hond.

Kam door de oren van de cocker spaniel, zowel binnen als buiten. Randen rond de rand van het oor van binnen en buiten ze zelfs.

Hints

Het hebben van vertrouwen bij het verzorgen van een hond zal helpen om het huisdier rustig.

Spray scheerkoppen vaak met clipper-blade koelvloeistof om te voorkomen dat clipper branden op uw huisdier.

Steriliseren-Dierensalons scheerkoppen na elk gebruik.

Met behulp van huisdier tondeuse tegen de korrel van de haargroei zal resulteren in een totale ontharing.

Gebruik nooit heet huisdier-scheerkoppen.

Share This Post