Index / ouderschap / Hoe maak je Geef een baby een bad

Share This Post

ouderschap

Hoe maak je Geef een baby een bad

Bad tijd is rustgevend voor uw pasgeboren en geeft hem tijd om te ontspannen terwijl je schoon. Baby worden gegeven baden hoogste elke twee tot drie dagen, want vaker baden kunnen hun gevoelige huid uitdrogen. Zodra de navelstreng van uw baby is gene

AdvertisementBad tijd is rustgevend voor uw pasgeboren en geeft hem tijd om te ontspannen terwijl je schoon. Baby worden gegeven baden hoogste elke twee tot drie dagen, want vaker baden kunnen hun gevoelige huid uitdrogen. Zodra de navelstreng van uw baby is genezen, evenals zijn besnijdenis als hij er een heeft gehad, is hij klaar voor bad baden. Reinig zijn luier gebied, hals en plooien tussen zijn huid met een doekje of een vochtige doek tussen baden om deze gebieden van het krijgen te vuil te houden. Bad tijd moet een plezierige ervaring hechting tussen u en uw kind, zo ontspannen en genieten van de herinneringen die je maakt.

Wat je nodig hebt

babybadje

klein kopje

washandje

baby zeep

badcape

Verzamel uw leveringen. Krijg alles wat u met de rechtermuisknop nodig hebt door het bad of de gootsteen, omdat je niet weg kunt stappen zodra je je baby in het bad.

Vul het bad of de gootsteen met enkele centimeters van lauw water. Test de watertemperatuur met uw hand voordat u uw baby in.

Uitkleden en laat uw baby in het water terwijl de ondersteuning van zijn hoofd. Gebruik een kopje warm water gieten op zijn lichaam om te voorkomen dat het krijgen van te koud.

Dompel het washandje in het warme water en veeg het gezicht van je baby met gewoon water. Was zijn lichaam met water en zeep, en zorg ervoor dat de plooien gevormd door huidplooien, waar de vochtigheid kan opbouwen reinigen.

Gebruik babyshampoo om zijn haar laatste wassen. Gebruik alleen een kleine druppel, en zorg om te voorkomen dat zij in of rond zijn ogen.

Spoel de zeep af van uw baby met warm water.

Wikkel hem in een badcape en dep ze droog. Lotion op zijn huid om te voorkomen dat het uitdroogt, en maak hem.

Hints

Geef je baby baden minder vaak als u merkt dat veelvuldig baden droogt zijn huid uit.

Nooit, nooit uw baby onbeheerd achter in het bad. Baby's kunnen verdrinken in enkele centimeters water.

Share This Post