Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je gebruik van oude Gloves

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je gebruik van oude Gloves

Er zijn veel items rond uw huis kunt u niet hergebruiken hebben overwogen. Zoals die ene handschoen die zijn paar verloren. Handschoenen beschermen je handen en houd ze warm in de winter maanden, maar ze hebben een aantal andere toepassingen rond het

Advertisement

Er zijn veel items rond uw huis kunt u niet hergebruiken hebben overwogen. Zoals die ene handschoen die zijn paar verloren. Handschoenen beschermen je handen en houd ze warm in de winter maanden, maar ze hebben een aantal andere toepassingen rond het huis. Of aan flarden en versleten, of als je gewoon het andere paar verloren, kunt u gebruik maken van zowat elke oude handschoen te maken. Lees verder om meer te leren.

Veilige oude handschoenen en er gebruik van maken voor ambachten voor kinderen. U kunt de vingertoppen versieren met vilt, stof, garen en andere details op de versleten onze gaten en vlekken te dekken en een leuke vinger marionet met je kinderen. Of, zou je de handschoen spullen en trek het over een dennenappel op een Thanksgiving kalkoen of een rendier te maken. De creatieve geesten van de kinderen zullen altijd een toepassing voor uw oude handschoenen.

Reinig met uw oude handschoenen. Een zachte handschoen kan een helpende hand te zijn voor het afstoffen kamerplanten, jaloezieën of andere gevoelige oppervlakken. U kunt uw handschoen geven een lichte nevel van uw favoriete schoonmaken oplossing, zet het op en je bent af te werken. Wanneer u klaar bent met het opruimen, net gooien de handschoen in de wasmachine.

Gebruik een oude handschoen als isolatie om uw handen te beschermen. Slip op een oude handschoen die verloren zijn paar te veranderen een hete gloeilamp. U kunt zelfs gebruik maken van uw handschoen in de keuken of koken op de barbecue als de perfecte handige ovenwant.

Knip je oude lederen handschoenen en sla het leer stukken voor een aantal creatieve ambacht of naaien projecten. Zet ze in stukken als een unieke en aantrekkelijke manier om gaten in spijkerbroek of jassen te dekken. Je zou een stuk leer toe te voegen aan een lappendeken of zelfs gebruik maken van de stukken in uw sieraden maken.

Maak gebruik van uw oude handschoenen in de tuin. Ze kunnen ook aan flarden en versleten voor dagelijks gebruik, maar je kunt ze gebruiken om uw handen en nagels te beschermen terwijl u werkt in de tuin. Elke tuin te slaan in Amerika verkoopt gespecialiseerde tuinhandschoenen, maar er is geen reden om te kopen als je die oude paar handschoenen tot rond.

Share This Post