Index / Ambachten / Hoe maak je gebruik van kaarsen bakolie als additief

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je gebruik van kaarsen bakolie als additief

Geef duidelijke herbruikbare bakolie een tweede kans in het leven. Met behulp van een paar extra materialen, kan olie worden gebruikt voor het maken van kaarsen. Kaarsen gemaakt van gebruikte frituurolie zijn milieuvriendelijk en produceren minder gi

Advertisement

Geef duidelijke herbruikbare bakolie een tweede kans in het leven. Met behulp van een paar extra materialen, kan olie worden gebruikt voor het maken van kaarsen. Kaarsen gemaakt van gebruikte frituurolie zijn milieuvriendelijk en produceren minder giftige dampen dan andere kaars variëteiten. Voeg kleur door toevoeging van kleurstof aan de olie of het schilderen van de buitenzijde van de kaars container. Geurende oliën kan in kleine hoeveelheden worden toegevoegd om een ​​aangename geur te creëren.

Wat je nodig hebt

Dunne koperdraad (1 mm of minder diameter)

luciferhoutje

Katoenen lont of watje

houder

Zeef (optioneel)

Kleurstof (optioneel)

Fragrance (optioneel)

Maak de lonthouder door het wikkelen van een dunne draad (1 mm of minder diameter) enkele malen rond een matchstick een spiraalvorm te maken. Verhoog geleidelijk de grootte van de spiralen, zodat de laatste spiraal stevig past binnen diameter van de container. Deze grote, bodem spiraal zal de lont houder zijn plaats te houden.

Monteer een katoenen lont of katoen bal door de spiralen. Als een watje wordt gebruikt, moet het grootste deel van de watten in het breedste deel van de spiralen met een aantal katoen uitsteken door de bovenste, smalle spiralen een lont.

Breng de grootste spiraal van de koushouder in de basis van de kaars container.

Zeef de bakolie om eventuele stukjes van voedsel of andere verontreinigingen te verwijderen. Voeg een paar druppels kleurstof of parfum indien gewenst. Giet de olie in de kaars container.

Zet het vuur naar de top van de watten lont aan de kaars aan te steken.

Hints

Brede, ondiepe containers het beste werken voor olie kaarsen. Gebruik geen plastic. Glas of aluminium het beste werkt.

Als de olie begint laag te lopen, simpelweg toevoegen van meer olie. Dit kan zorgvuldig gebeuren terwijl de kaars brandt nog.

Versier de buitenkant van de kaars container voordat u de kaars.

Olijfolie zal branden zonder af te geven enige geur.

Kaarsen gebruik van open vuur blijven branden. Oefening nodige voorzichtigheid.

Share This Post