Index / Sport en fitness / Hoe maak je garnalen Traps Make

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je garnalen Traps Make

Garnalen vallen rekenen op een basisprincipe:. Stak wat aas en trechter de garnalen in Eenmaal binnen, de garnalen kunnen niet achterhalen hoe om te vertrekken. Er zijn vele manieren waarop u kunt een val te maken met behulp van welke materialen je h

AdvertisementGarnalen vallen rekenen op een basisprincipe:. Stak wat aas en trechter de garnalen in Eenmaal binnen, de garnalen kunnen niet achterhalen hoe om te vertrekken. Er zijn vele manieren waarop u kunt een val te maken met behulp van welke materialen je hebt rond. Als u het vangen van garnalen dat u niet de eigenaar, echter, moet u contact op met uw staat om ervoor te zorgen dat uw val binnen de richtlijnen valt. Er zijn voorschriften met betrekking tot val grootte, plaatsing en het aantal garnalen die u kunt nemen.

Wat je nodig hebt

garnalen aas

Pijp

2 trechters

Boren

plastic banden

plastic touw

Pool

Snijd een stuk pijp ongeveer 20 inches lang. Gebruik pijp ongeveer 12 centimeter in diameter. Neem twee trechters ten minste dezelfde diameter als de pijp en plaats één aan elk uiteinde en het uiteinde van de trechter aan de binnenkant. De trechter kan groter zijn dan de diameter, zolang de meeste van de trechter past in de buis.

Boor twee kleine gaten van 1/2 inch van het ene uiteinde van de buis, een aan elke kant. Herhaal aan de andere kant van de buis. Boor overeenkomstige gaten op elke trechter, zodat de trechter gaten line-up met de pijp gaten wanneer de trechter wordt geplaatst. Boor een extra gat en de plastic touw om een ​​handvat die u kunt gebruiken om de val te tillen uit het water te maken.

Rijg een plastic band door elk stel gaten in de trechter vast aan de buis. Laat een trechter losse, als je nodig hebt om het te verwijderen om het aas te voegen. Wanneer u klaar bent om de val onder water zijn en de plastic touw of plastic banden met de trechter te beveiligen, zoals u zult nodig hebt om ze te snijden als je de val om de garnalen eruit te komen en te veranderen het aas te verwijderen.

Maak een bal van garnalen aas uit de stukken vis, kattenvoer en modder en zet het in de val. U kunt ook vlees vet of hondenvoer gebruiken. Zet het aas in een container, zoals een oude geneeskunde tin met een aantal gaten prikte erin. Plaats de trechter op het einde van de trap op en zet deze neer. Neem de trap en een lange stok of paal in ondiep water waar de garnalen zijn gezien. Plaats de trechters in de richting van de waterstroom. Hechten plastic touw om de val handvat. Dompel de val in het water en maak het andere uiteinde van het touw aan de paal. Plaats de paal in de grond door de val.

Laat de val onder water voor maximaal vier uur. Gebruik het touw aan de mast om de val uit het water te trekken. Snij de plastic banden aan de ene kant en verwijder de trechter te controleren op garnalen. Als je tube of trechters zijn doorzichtig plastic, kunt u zonder het openen van de val. Dump de garnalen uit de val in een emmer. Als u meer wilt garnalen te vangen, controleer dan de aas, retie de trechter en re-submerge.

Share This Post