Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je games op een PlayStation 2 spelen zonder een Memory Card

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je games op een PlayStation 2 spelen zonder een Memory Card

Sony's PlayStation 2 (PS2) is de meest succesvolle spelcomputer aller tijden, de verkoop van ruim 140 miljoen stuks. Zelfs na de release van de PlayStation 3, Sony fabriceert nog steeds nieuwe games voor de PS2, als gevolg van de vraag. Geheugenkaart

AdvertisementSony's PlayStation 2 (PS2) is de meest succesvolle spelcomputer aller tijden, de verkoop van ruim 140 miljoen stuks. Zelfs na de release van de PlayStation 3, Sony fabriceert nog steeds nieuwe games voor de PS2, als gevolg van de vraag. Geheugenkaarten kun je je voortgang op te slaan op uw favoriete PlayStation 2 games. Het is nog steeds mogelijk om games op de console te spelen zonder een geheugenkaart, maar je zult niet in staat om uw voortgang op te slaan, en er zijn een aantal extra schermen die u kan hebben om te navigeren voordat je kunt beginnen met spelen, afhankelijk van het spel.

Schakel de stroom naar je PlayStation 2 door de knop aan de achterkant links van de console naar de "On" positie.

Druk op de blauwe knop "Eject" om de lade te openen. Steek het spel, glimmende kant naar beneden, voordat u nogmaals op de "Eject" knop.

Druk op de "Power" knop groen naar de console met het spel binnen te herstarten.

Selecteer "OK" als je ziet schermen waarschuwen u dat u niet in staat zal zijn om je voortgang op te slaan of maak een gebruikersprofiel voor dit specifieke spel.

Speel het spel als normaal. U zult niet in staat zijn om je spel op te slaan.

Share This Post