Index / tech / Hoe maak je foto's op een Windows-harde schijf

Share This Post

tech

Hoe maak je foto's op een Windows-harde schijf

In het verleden, het opslaan van uw favoriete foto's betekende monteren ze op de pagina's van een fotoalbum. Met een computer, hoewel, kunt u opslaan en organiseren van honderden digitale foto's op uw harde schijf. Dit is handig, maar als je een hele

AdvertisementIn het verleden, het opslaan van uw favoriete foto's betekende monteren ze op de pagina's van een fotoalbum. Met een computer, hoewel, kunt u opslaan en organiseren van honderden digitale foto's op uw harde schijf. Dit is handig, maar als je een heleboel foto's op uw computer, kan een aantal van hen moeilijk te vinden zijn. Gebruik de Windows-zoekbalk om te zoeken naar ontbrekende foto's.

Klik op de knop "Start" en typ "soort: foto's" in het zoekvak. Als u weet dat de foto's bestandstype, voer "type:". Daarna voert u het type van het bestand, zoals JPG of GIF. Een lijst met resultaten weergegeven.

Klik op "Foto's". Je foto bibliotheek wordt geopend, met alle foto's en beelden op de computer. Als je zocht op bestandstype, worden alle bestanden van dat type op de computer getoond.

Blader door de resultaten om de foto te vinden die u zoekt. Dubbelklik op de foto om deze te openen.

Hints

Het is ook mogelijk om de Windows Photo Gallery te gebruiken om foto's te vinden, maar door gebrek, alleen de map Afbeeldingen doorzoekt. Open het programma door te klikken op 'Start'> 'Alle programma's'> Windows Photo Gallery. "

Share This Post