Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je foto's met getypte tekst maken

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je foto's met getypte tekst maken

De kunst van typografie, wat inhoudt beheersen alle aspecten van het type of tekst, van de grootte van de vorm aan de stijl van de letters kan worden gebruikt om de feitelijke beelden en afbeeldingen. Terwijl design software programma's zoals Adobe P

AdvertisementDe kunst van typografie, wat inhoudt beheersen alle aspecten van het type of tekst, van de grootte van de vorm aan de stijl van de letters kan worden gebruikt om de feitelijke beelden en afbeeldingen. Terwijl design software programma's zoals Adobe Photoshop u in staat om dit netjes te doen op een computerscherm, kunt foto's ook worden gecreëerd door tekst of met de hand getekend. De tekst kan ook worden getypt in Microsoft Word, afgedrukt en vervolgens gesneden te vormen en beelden te vormen. De manier waarop u de foto's te maken is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de beoogde look voor het kunstwerk.

Wat je nodig hebt

Adobe Photoshop

Computer

Printer

Microsoft Word

Schaar

Papier

Adobe Photoshop

Open een nieuw Adobe Photoshop-document, het instellen van de grootte perimeters om de gewenste grootte van het algemene beeld, zoals de standaard paginagrootte op 8,5 met 11.

Selecteer de tekst gereedschap in het palet gereedschappen op de linkerkant van het scherm. Bewerk de kleur van de tekst door te klikken op het plein aan de onderkant van het palet gereedschappen en het selecteren van de kleur van het venster dat opent.

Bewerk het lettertype, de grootte en de stijl van het lettertype op het bovenste werkbalk die wordt geopend wanneer het type gereedschap is geselecteerd. Dit kan worden veranderd tussen elke nieuwe woord of brief die u toe te voegen aan de pagina.

Klik en sleep op het scherm om een ​​tekstvak te openen. Typ in de tekst boek. Selecteert u de pijl gereedschap in het palet tools om de tekst rond de pagina te verplaatsen of te draaien.

Ga door tekst toe te voegen aan de pagina en plaats deze op de juiste plaats om de vorm van het beeld te vormen.

Layer tekst over andere tekst aan toe te voegen schaduw in beeld. Bijvoorbeeld, als je een gezicht tekenen bent en wilt toevoegen shadowing aan de jukbeenderen, overlappen tekst in dat gebied een donkere uitstraling te creëren.

Sla het bestand op als u de gewenste lay-out hebben bereikt en afdrukken.

Microsoft Word

Schets de contouren van het beeld dat u van plan bent om op een stuk papier of poster bord.

Open een nieuw Microsoft Word-document en typ om de pagina te vullen. Mogelijk moet u meerdere pagina's met type in om het beeld te vullen vullen, afhankelijk van de grootte van het beeld. U kunt dit doen met typen nieuwe pagina's of gewoon extra exemplaren van de eerste pagina van de tekst af te drukken.

Print de pagina of pagina's tekst. Knip elk woord van de tekst met een schaar of een intrekbaar-mes.

Lijm de cut-out woorden en letters op de geschetste pagina, het invullen van de regels met letters om een ​​beeld te vormen.

Hints

De woorden die u kiest om te typen kunnen betekenis toe te voegen aan het algemene beeld. Bijvoorbeeld, als u het maken van een portret van iemand typt woorden die de persoonlijkheid van het onderwerp weer te geven. Als je gewoon het vullen van een hartvorm met woorden, kies woorden die overeenkomen met liefhebben zoals "passie", "romance" en "kus."

Share This Post