Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je eigen muziek Studio

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je eigen muziek Studio

Met de komst van het internet kwam een ​​explosie van het aantal indie-muzikanten hun eigen albums samen te stellen en het vrijgeven van hen zonder de hulp van de grote platenlabels. Een van de dingen die deze trend mogelijk maakte was het feit dat m

AdvertisementMet de komst van het internet kwam een ​​explosie van het aantal indie-muzikanten hun eigen albums samen te stellen en het vrijgeven van hen zonder de hulp van de grote platenlabels. Een van de dingen die deze trend mogelijk maakte was het feit dat met de vooruitgang van computers en internet kwam de mogelijkheid om een ​​professionele home recording studio te maken met een investering van slechts een paar honderd dollar. U kunt een extra slaapkamer, garage of kelder te zetten in de perfecte plek om uw volgende muzikale meesterwerk op te nemen.

Wat je nodig hebt

Logeerkamer, garage of kelder

Computer

opnamesoftware

Microfoons

Mengen professionele sprekers

Mic stands

Opname-interface

Mic snoeren

Instruments

geluiddichte schuim

Kies de locatie die u wilt gebruiken voor uw nieuwe muziek opnamestudio. Veel onafhankelijke kunstenaars draaien hun kelders of logeerkamers in hun nieuwe opnamestudio's. Verwijder alle van de meubels en spullen in de kamer, schoon te maken het goed en zorg ervoor dat het heeft voldoende ruimte om alle opname-apparatuur die u zal verhuizen naar de ruimte te huisvesten.

Koop een computer, een bureau en een aantal externe harde schijven voor uw nieuwe opnamestudio. Aangezien de meeste van de opname die u doet zal digitaal zijn, moet u een computer die alle software en hardware die u zal worden uitgevoerd in het aankan plukken. Een Mac notebook is een van de computers te gebruiken voor het maken en digitaal opnemen van muziek. U vindt de externe harde schijven als extra opslagruimte nodig heeft voor alle muziekbestanden die u zal opnemen en de apparatuur die u gaat gebruiken.

Kopen en te installeren een aantal opnamestudio software op uw computer. Het beste programma om te gebruiken voor het opnemen van muziek en zang is Adobe Audition. Dit programma kunt u multitrack opnames te doen en geeft u alle tools die je nodig hebt om te mixen, meester en polijsten van al uw muziekopnames. Voor extra programma's, zie de sectie Resources.

Sluit uw opname interface naar de computer en de software te installeren op de computer. De opname-interface zal zijn waar u de stekker in uw vocale microfoon en je instrument microfoons, en de interface zal worden aangesloten op de USB-poort van uw computer. Het geluid wordt uitgevoerd via de interface in de opnamestudio programma en kunt u uw muziek op te nemen. De beste interface is een Line 6 Tone Port-interface, want het is goedkoop en heeft een heleboel opties (zie bronnen).

Sluit uw professionele mixing luidsprekers op uw computer. Je zal niet in staat zijn om gewoon gebruik maken van elk type van de luidsprekers als u een professionele mix te doen en stak een goed klinkend product. U zult luidsprekers speciaal ontworpen voor het opnemen en mixen nodig.

Maak een vocal booth voor het opnemen van zang. Als u gebruik maakt van een logeerkamer, zul je in staat zijn om de kast te gebruiken als een opname stand. Gewoon verwijderen van alle inhoud van de kast, tack enkele geluidsisolatie schuim, steek je microfoon en microfoonstandaard daar, en je bent klaar. Als u niet beschikt over een kast te gebruiken, kunt u een kleine kast-type kamer te bouwen of gewoon vierkant uit wat ruimte in het midden van de ruimte om te gebruiken voor het opnemen van zang.

Geluidsdicht de studio. Meet de lengte van de muren en de deur van de kamer, zodat je weet hoeveel schuim te kopen. Snijd het schuim om de metingen te passen en met een hamer en nagels om het schuim gezet. U kunt dit soort schuim te krijgen op een verscheidenheid aan muziek online winkels zoals Musician's Friend.

Sluit al uw microfoons en instrumenten om de opname-interface. U moet ervoor zorgen dat uw microfoon correct is ingeschakeld en aangesloten op de microfooningang op de interface. Als u gebruik maakt van een elektrische instrument zoals een gitaar, zal er een plek op de interface om het in de stekker los zijn. Zorg ervoor dat u professionele studio condensator microfoons dat u een goede geluidskwaliteit zal geven hebben. Nadat u al uw apparaten aangesloten, bent u klaar om uw muziek op te nemen!

Share This Post