Index / Huis / Hoe maak je een zwembad Filter System voor het reinigen van een Pool Bypass

Share This Post

Huis

Hoe maak je een zwembad Filter System voor het reinigen van een Pool Bypass

Alles wat je nodig hebt zijn de juiste schoonmaken van gereedschappen uit een plaatselijke zwembad aanbod op te slaan om een ​​zwembad schoon te maken. U kunt dit doen zonder gebruik te maken van het zwembad filtersysteem. De sleutel is consistentie

Advertisement

Alles wat je nodig hebt zijn de juiste schoonmaken van gereedschappen uit een plaatselijke zwembad aanbod op te slaan om een ​​zwembad schoon te maken. U kunt dit doen zonder gebruik te maken van het zwembad filtersysteem. De sleutel is consistentie en zorgvuldigheid schoonmaak het zwembad, de noodzaak van een grote schoonmaakbeurt baan in een keer voorkomen. Zelfs eenvoudige handelingen, zoals het bereiken van met de hand in het zwembad om bladeren en ander vuil te verwijderen voordat het het zwembad pomp en filter bereikt, bescherming van de gezondheid en het uiterlijk van uw zwembad.

Wat je nodig hebt

 • Leaf skimmer

  telescopische pole

  tegel borstel

  puimsteen

  algen borstel

  Pool vacuum

Veeg het dek gebied rond het zwembad, met behulp van een bezem, om eventuele vuil of voorwerpen te voorkomen vallen in het zwembad als je schoon te maken. Veeg geen bladeren, insecten en ander drijvend vuil dat je kunt bereiken van het zwembad met de hand. Bevestig een telescopische paal om een ​​blad hark. Pak de uitbreiding van pole in beide handen als je de omtrek van het zwembad te lopen, het harken van het puin in de buurt van de randen in het blad hark. Te bereiken en te verwijderen drijvend vuil uit het midden van het zwembad met het blad hark, het schoonmaken van het hele zwembad oppervlak.

Leeg het puin van het blad hark in een grote vuilniszak op regelmatige tijdstippen, om te voorkomen dat het schrappen van de brokstukken terug in het zwembad. Gooi de bladeren en puin in uw tuin of de tuin, omdat de wind het puin terug zou kunnen blazen in uw zwembad, en de kleine hoeveelheid chemische stoffen die in de natte puin kan uw planten kunnen schaden. Met behulp van het blad rake kan een plicht moet je meer regelmatig te doen, zelfs wekelijks, als uw zwembad de neiging om bladeren en vuil vaker te verzamelen.

Schrob de tegel oppervlakken van het zwembad stevig, met inbegrip van de betegelde zwembad wand, met behulp van een tegel borstel. Een tegel borstel zal de tegel reinigen zonder nadelige gevolgen voor het grout. Gebruik de borstel in combinatie met een tegel schoner. Scrub moeilijk te verwijderen vlekken met behulp van een puimsteen. Laat het puin dat door de tegel verwijderd bezinken op de bodem van het zwembad. Bestrijk de gepleisterde muren van beton zwembad met een algen borstel. Begin bij het ondiepe gedeelte van het zwembad, het borstelen van boven naar beneden en werk je weg naar het diepe.

Verwijder bladeren en ander vuil van de zeef mand. Minstens een keer per week, schoon uit alle items die de stroming van het water zou kunnen verstoppen. Sluit een tuinslang en de telescopische pool tot een blad vacuüm, die zijn eigen filter maakt gebruik van, en het toestel laten zakken in het zwembad. Zet het water naar de tuinslang. Pak de telescopische paal en begeleiden het vacuüm rond het zwembad bodem. Begin bij de randen en maak je weg naar binnen in de richting van het zwembad vloer binnen als je loopt rond het zwembad. Stofzuigen elke zwembad stappen en ook vacuüm de hoeken. Het puin zal worden opgezogen in de vacuümzak.

Til het vacuüm van het zwembad, het vastgrijpen van de telescopische mast. Schakel de waterslang. Dump de verzamelde vuil van de vacuümzak in een plastic vuilniszak.

Share This Post