Index / Huis / Hoe maak je een zelfgemaakte Walk-in Cooler

Share This Post

Huis

Hoe maak je een zelfgemaakte Walk-in Cooler

Een walk-in koeler is handig als u meer koeling ruimte voor bederfelijk voedsel nodig hebben. De aanschaf van een walk-in-eenheid of het hebben van een ingebouwd in uw huis kan zeer kostbaar zijn; kunt u vaak tijd en geld besparen door het bouwen van

AdvertisementEen walk-in koeler is handig als u meer koeling ruimte voor bederfelijk voedsel nodig hebben. De aanschaf van een walk-in-eenheid of het hebben van een ingebouwd in uw huis kan zeer kostbaar zijn; kunt u vaak tijd en geld besparen door het bouwen van een jezelf. Het zal specifiek gereedschap en onderdelen nodig van uw lokale hardware winkel en een basiskennis van uw elektrische systeem, maar met wat tijd en inspanning, kunt u een op maat gemaakte walk-in koeler in uw huis voor een redelijke prijs.

Wat je nodig hebt

 • 2 x 4 houten planken

  3/4 inch multiplex

  2-inch polystyreen board

  spaanplaat

  glasvezelisolatie

  Vinyl wandplaat en vloeren

  15 amp breaker

  elektrische kast

  Klimaatbeheersing met programmeerbare thermostaat

  tochtstrip

  Liquid nagels

  Staples

  houtschroeven

  Houten deur

Kies een plaats in uw huis, dat is ruim en gelegen binnen een passend nabijheid van een elektrische breaker box. Uw inloop koeler moet zijn eigen breaker, omdat het veel stroom gebruiken.

Bouw je lijst uit je 2x4 houten planken, herinneren om een ​​ruimte te meten voor uw houten deur en de airconditioning unit. De 2x4 planken moeten twee inches van de ruimte tussen hen. Voor een 8x8x8 koeler, zult u minstens 16 2x4 planken nodig. Volg dezelfde procedure voor uw plafond frame. Gebruik 1/4-inch spaanplaat als basis voor uw vloer. U moet ongeveer 64 vierkante voet van spaanplaat op de gehele oppervlakte te dekken. Wanneer uw lijst is voltooid, installeert u de deur.

Run uw elektrische draad aan een plug boven de ruimte die u hebt gemaakt voor uw airco unit. U hoeft niet een speciaal circuit nodig, maar de elektrische draad moet uitvoeren om de breaker u hebt geïnstalleerd die is specifiek voor uw walk-in koeler en niets anders. U kunt elke maat air conditioner unit gebruiken, maar het moet minstens 18.000 BTU's zijn voldoende afkoelen een 8x8x8 koeler.

Installeer spaanplaat aan de buitenkant van de muur frames en het plafond, het gebruik van hout schroeven. Uw koeler moet nu volledig worden afgesloten. Voeg glasvezelisolatie in de twee-inch ruimtes tussen de 2x4 planken aan de muren, het plafond en de vloer, met behulp van nietjes.

Leg uw vinyl vloer, breng dan uw isolatieplaat aan de wanden en het plafond met behulp van vloeibare nagels en lijm. Lijm de vinyl wandplaat om de muren, binnen en buiten.

Installeer de airconditioning unit door het aanbrengen van deze in de opening knip je in je frame en het bevestigen van de bekabeling achter het toestel om de breaker u eerder aangewezen. Het apparaat moet komen met schroeven waarmee deze stevig te worden bevestigd aan de muur. Zet de thermostaat op de airconditioner tussen 35 en 45 graden Fahrenheit.

Hints

Draag altijd een goede bescherming zoals handschoenen, maskers, en een veiligheidsbril bij het werken met gereedschap. Zorg ervoor dat alle elektrische breakers zijn uitgeschakeld tijdens het werken op uw koeler.

Als je geen kennis van elektrische systemen, zoek hulp van een ervaren professional.

Share This Post