Index / Ambachten / Hoe maak je een zelfgemaakte Vulpotlood

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een zelfgemaakte Vulpotlood

Een mechanische potlood is een geweldig hulpmiddel voor het schetsen, het opstellen en schrijven, met al het gemak van een uitwisbaar potlood, maar zonder het gedoe van het vereisen een slijper om uw punt in orde te houden. U kunt een mechanisch potl

AdvertisementEen mechanische potlood is een geweldig hulpmiddel voor het schetsen, het opstellen en schrijven, met al het gemak van een uitwisbaar potlood, maar zonder het gedoe van het vereisen een slijper om uw punt in orde te houden. U kunt een mechanisch potlood van je eigen met veel heft te maken met behulp van een metalen staaf en eenvoudige gereedschappen voor metaalbewerking. Uw zelfgemaakte mechanisch potlood kan worden ingericht door u als u dat nodig achten, en zal u met extra voldoening kennis van de volgende keer dat je een potlood nodig.

Wat je nodig hebt

Stalen staaf

Boren

Spare potlood

Spare metalen balpen met verende mechanisme

Verwijderen van een stalen staaf van een gebroken of gerecycled kopieermachine. De stang moet de dikte van de mechanisch potlood en zal dienen als het lichaam voor de interne lood en veermechanisme.

Shear off beide einden van de staaf ongeveer 6 inches lang, zodat de uiteinden volledig plat. Druk op een graszode in het platte uiteinde van de staaf en boor door het centrum van de staaf om het uit te hollen met een boor. Voor extra precisie, klem de staaf in een boor stock, zodat het stabiel zal houden tijdens het draaien, steek de boor in de stang.

Gebruik de boorbeitel tegen de zijkant van een uiteinde van de stang om een ​​reeks parallelle lijnen 1/16-inch breed rond de buitenkant de potloodgreep zal zijn.

Verwijder de onderkant van de balpen, met inbegrip van de lente en de interne laadmechanisme. Als alternatief kunt u deze onderdelen van een ambacht of houtbewerking winkel kopen.

Draadsnijden in het inwendige van de vulpotlood. Dit zal zijn waar de metalen punt, weggevangen uit de metalen balpen, schroeven in. Snijd de bus van het metaal balpen om te passen in het andere eind van de mechanische potlood lichaam.

Pools het hele mechanische potlood lichaam zorgvuldig op een metalen splinters overblijft van het boren en snijden te verwijderen.

Schroef de penpunt in de de top van het potlood. Duw het potlood lood en veermechanisme binnen het potlood, sluit het dan door op de bus in de bodem. Tik in met een hamer of een hamer als dat nodig is.

Hints

U kunt een pen clip te maken door het snijden van een stuk metaal en buigen van een kleine tab in een rechte hoek ongeveer 3/8-inch vanaf het einde. Boor een gat in het tabblad groot genoeg voor de bus om door te passen. Pools de clip goed aan splinters te verwijderen, dan monteer de mechanische potlood, zodat het tabblad met het gat aan het einde ligt tussen het potlood en de bus, en de clip ligt vlak tegen het potlood.

Share This Post