Index / wettelijk / Hoe maak je een zelfgemaakte Trailer in Oklahoma Registreer

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een zelfgemaakte Trailer in Oklahoma Registreer

Oklahoma heeft relatief ontspannen trailer registratie wetten en beleid in vergelijking met de meeste andere landen. Niet-commercieel gebruik trailers in Oklahoma geen registratie vereist, dus of u wilt registreren uw zelfgemaakte trailer is geheel a

Advertisement

Oklahoma heeft relatief ontspannen trailer registratie wetten en beleid in vergelijking met de meeste andere landen. Niet-commercieel gebruik trailers in Oklahoma geen registratie vereist, dus of u wilt registreren uw zelfgemaakte trailer is geheel aan jou. Als u wilt uw aanhangwagen te registreren, kunt u dit doen via de afdeling Oklahoma Fiscale Commissie motorvoertuig.

Wijs uw aanhangwagen als een commerciële of niet-commerciële trailer. Als je de trailer te gebruiken voor commerciële doeleinden, wat betekent dat u het voor uw bedrijf, moet je laten registreren bij de staat Oklahoma.

Registreer uw commerciële trailer door te gaan naar uw lokale afdeling van het kantoor Oklahoma Tax Commissie en het betalen van een $ 46 inschrijfgeld. U krijgt een trailer plaat ontvangen. Je hebt geen titel nodig om de trailer te registreren.

Registreer commercieel trailers door te gaan naar uw lokale Oklahoma Fiscale Commissie filiaal en betaling van de niet-commerciële trailer inschrijfgeld van $ 7. U krijgt een kenteken te ontvangen voor de trailer. U hoeft niet een titel om het te registreren hebben.

Hints

Print de Oklahoma niet-commercieel Trailer brief Als u van plan bent om uw aanhangwagen te nemen buiten de staat, zoals andere landen hebben strengere trailer registratie wetten en vereisen trailers om specifieke labels en registratie papierwerk hebben.

Share This Post