Index / Huis / Hoe maak je een zelfgemaakte Steel Carport Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een zelfgemaakte Steel Carport Build

Een zelfgemaakte stalen carport kan een kosteneffectief alternatief voor een garage of prefab kit. Met eenvoudige hulpmiddelen en benodigdheden verkrijgbaar bij elke bouwmarkt, kan een stalen carport worden gebouwd over een korte periode van tijd om

Advertisement

Een zelfgemaakte stalen carport kan een kosteneffectief alternatief voor een garage of prefab kit. Met eenvoudige hulpmiddelen en benodigdheden verkrijgbaar bij elke bouwmarkt, kan een stalen carport worden gebouwd over een korte periode van tijd om beschutting te bieden tegen de elementen. Om een ​​zelfgemaakte stalen carport te bouwen, zult u een basiskennis van metaalbewerking nodig.

Wat je nodig hebt

  • 8 voet stalen palen

    Metal grond bevestigingen

    Gegolfde metalen platen

    Lasapparatuur

    Metaalzaag

Meet het gebied van uw carport en markeer elk van de vier hoeken. Dit is waar elk van de posten zullen worden vastgesteld.

Snij twee van uw metalen palen naar beneden tot 7 voet met een ijzerzaag. Dit zal een helling op het dak van carport aan regen of sneeuw voorkomen verzamelen bovenop de carport verschaffen.

Steek een van de vier metalen palen in de grond bevestigingen en de positie in elke hoek, het waarborgen van de twee 7 voet berichten zijn naast elkaar.

Maak de grond bevestigingen aan de grond, met bouten en steenboor eventueel de carport vast aan de grond. De carport kan ook worden verankerd door bouten aan uw huis, tuin of een andere structuur.

Las de golfplaat over de bovenkant van de carport frame aan een hellend dak te creëren. Weld om elk bericht stevig op de beplating aan het frame.

Hints

Voor een zwaardere dakhelling, versiering een extra 6-inch van elk van de 7 voet polen. Dit zal het verloop van de helling in uw dak te verhogen.

Zorg ervoor dat uw carport is stevig verankerd in de grond of uw huis. Carports zijn gevoelig voor kwetsbaarheid in extreme weersomstandigheden, zodat verankering zorgen voor stabiliteit en integriteit van uw carport.

Share This Post