Index / Ambachten / Hoe maak je een zelfgemaakte Poëzie boek uit een map

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een zelfgemaakte Poëzie boek uit een map

Maak een uniek boek voor uw poëzie met behulp van een Manilla map en decoratief papier. Handgemaakte boeken zijn een boeiend en inspirerend gesprek geschenk dat je kan maken voor een geliefde. Gebruik het boek als uw portefeuille bij het zoeken naar

AdvertisementMaak een uniek boek voor uw poëzie met behulp van een Manilla map en decoratief papier. Handgemaakte boeken zijn een boeiend en inspirerend gesprek geschenk dat je kan maken voor een geliefde. Gebruik het boek als uw portefeuille bij het zoeken naar werk of het publiceren contracten voor uw poëzie, of als salontafel stuk in uw woonkamer. Er is geen limiet aan hoe creatief je kunt zijn bij het maken van je eigen boek, of hoe u ervoor kiest om het afgewerkte product te gebruiken.

Wat je nodig hebt

schaar

perforator

Papier

versieringen

Decoratieve snaar

Open de map en gebruik een schaar langs de vouw te snijden om deze te scheiden in twee delen.

Snijd de randen van de map om de tabs te verwijderen en maak twee gelijke stukjes. Dit zullen de voor- en achterzijde van het boek.

Gebruik de perforator om gaten te plaatsen langs een rand van de beide stukken van de map. U kunt twee, drie of vier gaten, afhankelijk van de afgewerkte look die u wenst te gebruiken. De gaten zijn waar u de banden plaatst om de pagina's binnenkant van het boek vast te houden.

Punch gaten in je papier om de gaten die u geslagen in de map stukken overeenkomen. Dit zijn de pagina's die je schrijft je gedichten op.

Versier de map op elke gewenste manier. versieringen rond de randen gebruik van lijm toe te voegen, verf de covers in een ontwerp of het gebruik stencils te maken van de covers. Personaliseren van de covers zal het boek uniek te maken en gemakkelijk zal zijn voor u om op een boekenplank te vinden. Laat de deksels volledig drogen voordat het samenstellen van het boek.

Leg de pagina's op de top van de achterkant die u hebt gemaakt uit een stuk van de map. Plaats het voorpaneel, of het andere stuk van de map, op de top van de pagina's. Line-up van de gaten die u hebt geslagen in alle stukjes als je gaat.

Steek de snaren door de ponsgaten alle pagina's om het deksel te binden. Bind de snaren op de top van het boek een decoratief element toe. U kunt ze ook binden aan de zijkant van het boek om hen uit de weg van uw ontwerp te houden.

Share This Post