Index / Relaties & Family / Hoe maak je een zelfgemaakte Love Potion

Share This Post

Relaties & Family

Hoe maak je een zelfgemaakte Love Potion

Als alle pogingen om een ​​onwillige minnaar te lokken hebben gefaald, probeer dan een zelfgemaakte liefdesdrank. macht A liefdesdrank is in de handeling van het maken ervan. Terwijl brouwen de ingrediënten en het reciteren van de bezwering, richt je

Advertisement

Als alle pogingen om een ​​onwillige minnaar te lokken hebben gefaald, probeer dan een zelfgemaakte liefdesdrank. macht A liefdesdrank is in de handeling van het maken ervan. Terwijl brouwen de ingrediënten en het reciteren van de bezwering, richt je energie op je doel. Pas op dat terwijl potions effectief kan zijn, kunnen ze ook leren om voorzichtig met wat je wenst te zijn. U kunt ontdekken dat je een drankje nodig is om uw liefde aan u te brengen, omdat je niet een goede match na alles.

Wat je nodig hebt

appel

Snufje kaneel

Snufje tijm

Pinch rozemarijn

Snufje zeezout

Regenwater

Gietijzeren pan

Kristallen glazen of vaas

vergiet

Glazen flacon of pot

Stap 1

Regenwater in een kristallen glas of een vaas de volgende keer dat het regent.

Stap 2

Snij een appel in dunne plakjes. Leg de appelschijfjes, rozemarijn, tijm, zeezout en kaneel in een steelpan.

Stap 3

Giet het regenwater via ingrediënten in de pan. Als er onvoldoende regenwater om de ingrediënten te dekken, aanvullen regenwater met bronwater.

stap 4

Cook langzaam op laag vuur. Zodra de ingrediënten beginnen te sudderen, roer ze terwijl het reciteren hardop de oude liefdesgedicht, Hooglied (zie bronnen sectie).

stap 5

Simmer de liefdesdrank gedurende 90 minuten.

stap 6

Zeef de potion en in een glazen fles of pot.

stap 7

Dep de potion op uw polsslag punten elke dag tijdens de volgende week. Als het object van je verlangen is in de buurt, zal het drankje trekken ze aan u voor.

Hints

Niet opnieuw te brouwen het drankje als je geliefde binnen een week niet tot u is gekomen. Het drankje kan enige tijd duren om te werken en een verdubbeling van de dosering kan u met een stalker op uw handen.

Share This Post