Index / Huis / Hoe maak je een zelfgemaakte Hummingbird Feeder Met behulp van 2-liter Pop Bottles

Share This Post

Huis

Hoe maak je een zelfgemaakte Hummingbird Feeder Met behulp van 2-liter Pop Bottles

Thuis vogelaars installeren vaak commerciële kolibrievoeders tot kleurrijke en kleine kolibries aan te trekken om hun werven. U kunt een zelfgemaakte versie van een kolibrie feeder te maken voor hetzelfde doel. Deze feeders afzien vloeibare nectar in

AdvertisementThuis vogelaars installeren vaak commerciële kolibrievoeders tot kleurrijke en kleine kolibries aan te trekken om hun werven. U kunt een zelfgemaakte versie van een kolibrie feeder te maken voor hetzelfde doel. Deze feeders afzien vloeibare nectar in plaats van zaden of niervet, gemeen met andere vogelvoeders. Deze zelfgemaakte versie een pop fles 1- of 2-liter als de container om de nectar te houden.

Wat je nodig hebt

 • pop fles 2-liter

  Boormachine en bits

  1/4 kop plastic maathouder

  Lijmpistool met lijm sticks

  Light draad voor hanger

  Rode plastic bloemen

Snij een gat in de dop van de fles. Boor het gat met een 3/4-inch boor of boren talrijke kleine gaten rond de omtrek van de geplande 3/4 inch gat en snijd de ruimten tussen de gaten met mes.

Lijm de dop een 1/4-cup kunststoffles. Gebruik een hete lijmpistool opbouwen lijm vier blokken die de buitenkant van de dop te sluiten op de binnenzijden van de 1/4 kop kunststoffles. Zorg dat er openingen tussen de lijm blokken om bij de nectar die zich ophopen in de bodem van de houder te verschaffen.

Gebruik hete lijm om de beugel te bevestigen aan de bodem van de fles pop. Licht afbuigen draad op de hanger te vormen en lijm de uiteinden aan elke zijde van de fles. Controleer de warme lijm niet een gat in de plastic fles veroorzaken.

Voeg rode plastic bloemen aan de container. Verwijder centra in de bloemen om een ​​opening in het midden van de plastic bloemblaadjes creëren. Met de hete lijmpistool om de bloemen aan de container-en-cap vastmaken zodat de bodems van de bloemen te verlengen onder de onderkant van de kroonkurk in het samenstel.

Vul het pop fles met kolibrie nectar. Bevestig de fles-cap assemblage en draai de fles op zijn kop. Als er geen luchtlekken, de container aan de onderzijde vullen, maar niet overstromen. De kolibries zullen toegang krijgen tot de nectar door het invoegen van hun snavel door de middelpunten van de rode bloemen.

Hints

Een pop fles 2-liter zal een vrij zware kolibrievoeder wanneer vol te maken. Een 1-liter fles zal vaker vulling nodig, maar is gemakkelijker te hanteren en zal minder nadruk te leggen op de boomtak de feeder hangt op. Vervang de nectar ten minste elke week om bederf te voorkomen.

Het schilderen van de fles is optioneel. Voeg decoratieve bloemen aan de fles om de feeder meer visueel aantrekkelijk te maken.

Share This Post