Index / Sport en fitness / Hoe maak je een zelfgemaakte Downrigger

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een zelfgemaakte Downrigger

Het maken van uw eigen zelfgemaakte downrigger is een goedkope een gemakkelijke manier om in de sport van diep water vissen met sleepnetten. In plaats van het kopen van een dure downrigger kit, kunt u uw eigen voor een prikkie, met volledige function

AdvertisementHet maken van uw eigen zelfgemaakte downrigger is een goedkope een gemakkelijke manier om in de sport van diep water vissen met sleepnetten. In plaats van het kopen van een dure downrigger kit, kunt u uw eigen voor een prikkie, met volledige functionaliteit te maken. Downriggers kunt u sleepnet vis op welk diepte je wilt, waardoor u toegang tot vis die anders buiten je bereik zou zijn. Met wat vaak gevonden materialen kunt u snel samen een downrigger en zijn uit op het water in een mum van tijd.

Wat je nodig hebt

50-lb.wire (spoel)

Foldback paperclip

10-lb. gewicht

Hengel en reel

Aas en haak

Bind de 50-lb. draad rond de armen van uw foldback paperclip. Foldback paperclips zijn de grote black metal klemmen gebruikt om grote bundels van papier bij elkaar te houden. Je moet de draad band met ongeveer 6 voet speling aan de ene kant, met de andere nog op de spoel van draad einde.

Bind het losse uiteinde van de 50-lb. draad op uw 10-lb. gewicht. U moet een gewicht dat zo rond mogelijk selecteren, zodat er zo min mogelijk weerstand door het water. Het gewicht zal pull-down de draad en de paperclip, die wordt gebruikt om uw vislijn te houden aan de diepte u wilt.

Klem de vislijn in de paperclip, met een aas haak of lokken breiden uit ongeveer 5-10 voeten. Toen in diep water op een boot, laat het gewicht in het water met het andere uiteinde gebonden aan een vast oppervlak op de boot naar een diepte u wilt. Reel uw vislijn te houden geklemd in de paperclip. Als een vis neemt je aas zal het de lijn van de clip te trekken, waardoor de spanning op de lijn.

Reel in je lokken en te vangen, trek het gewicht van het water om uw lijn opnieuw in de paperclip naar de volgende te vangen.

Share This Post