Index / Ambachten / Hoe maak je een zeefdruk Template maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een zeefdruk Template maken

Er zijn drie belangrijke methoden voor het maken van een afbeelding sjabloon voor zeefdruk, zij het op stof of een ander medium: papier stencil, screen-filler negatief en screen-filler positief. De goedkoopste en eenvoudigste manier is om een ​​papie

AdvertisementEr zijn drie belangrijke methoden voor het maken van een afbeelding sjabloon voor zeefdruk, zij het op stof of een ander medium: papier stencil, screen-filler negatief en screen-filler positief. De goedkoopste en eenvoudigste manier is om een ​​papieren stencil, die zo eenvoudig of complex zijn als vaardigheden laten gebruiken. U hoeft geen speciale emulsie kits, lijm of vulstoffen te kopen.

Wat je nodig hebt

Ontwerp

hobbymesje

schrijfgerei

Velijn

Snijplank of mat

Maak het ontwerp. Maak een tekening zelf, een kopie van een foto, of print een afbeelding van de computer. Eenvoudig is het beste voor beginners; vermijd kleine details of strakke bochten.

Trace het ontwerp. Leg het perkament op de top van je foto en sporenelementen de porties die u wilt afdrukken. Blijf bij beelden die goed te vertalen in zwart en wit eerste. Trace het zwarte gedeelte van de afbeelding voor het afdrukken en de witte ruimte zal de kleur van het shirt zijn.

Knip het ontwerp. Leg het perkament op de top van een snijplank of mat om uw werk oppervlak te beschermen. Snijd voorzichtig de getraceerd beeld met behulp van een ambacht mes. Elke verdwaalde sneden of ruwe randen wordt weergegeven in uw voltooide werk.

Veeg de velijn na elk gebruik en op te slaan op een veilige plaats. De vellum kan worden gebogen en gevouwen worden of accumuleren stof als weggelaten in de open lucht, dus hou het in een lade, container, of de map waar het niet zal worden misbruikt.

Hints

Vriezer of neem contact op papier kan worden gebruikt als sjablonen voor sjabloneren op stof als je niet wilt gaan door het hele zijde screening proces. Voeg een template op dezelfde manier op de niet-was of niet klevende zijde van het papier en strijk het sjabloon direct op het weefsel voor het schilderen. Deze stencils zijn over het algemeen slechts voor eenmalig gebruik.

Share This Post