Index / Bedrijf / Hoe maak je een zakelijke telefoonnummer Transfer

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een zakelijke telefoonnummer Transfer

Uw zakelijke telefoonnummer is hoe klanten, zowel bestaande als nieuwe, zal contact met u op. Je wilt niet om het te veranderen, om welke reden, omdat het moeilijk is om al uw klanten contact opnemen om ze te laten werken en uw telefoonnummer kan wor

AdvertisementUw zakelijke telefoonnummer is hoe klanten, zowel bestaande als nieuwe, zal contact met u op. Je wilt niet om het te veranderen, om welke reden, omdat het moeilijk is om al uw klanten contact opnemen om ze te laten werken en uw telefoonnummer kan worden. De Federal Communication Commission heeft "lokale nummerportabiliteit" regels die u toelaten om uw telefoonnummer mee te nemen wanneer u adressen of telefoon aanbieders te veranderen, zolang u zich in hetzelfde gebied.

Hoe maak je een zakelijke telefoonnummer overbrengen naar een nieuwe vennootschap

Oproepen een nieuwe zakelijke telefoon service provider. Gebruik uw telefoondienst niet annuleren voorafgaand aan het aanroepen van de nieuwe onderneming of je zal uw telefoonnummer te verliezen.

Geef de nieuwe onderneming van uw huidige telefoonnummer, postcode, en rekeningnummer met uw huidige zakelijke telefoon service provider. De nieuwe telefoon bedrijf zal contact opnemen met de oude bedrijf aan de zakelijke telefoonnummer over te dragen aan de nieuwe dienst.

Voer een servicecontract met de nieuwe telefoonmaatschappij. U moet een servicecontract te gaan met de nieuwe onderneming voort te zetten plaatsen en ontvangen van telefoongesprekken met behulp van uw zakelijke telefoonnummer. Ook plannen een tijd voor een vertegenwoordiger van de telefoonmaatschappij om uw nieuwe adres te komen en het aansluiten van de telefoonlijn.

Betalen openstaande saldo als gevolg van de oude telefoon service provider. U zult uw laatste factuur van uw vorige bedrijf; moet u deze rekening te betalen voor alle vroegere diensten en eventuele boetes of vergoedingen verschuldigd voor het beƫindigen van uw contract vroeg, indien van toepassing.

Hoe maak je een zakelijke telefoonnummer overbrengen naar een nieuw adres

Bel uw bedrijf telefoonmaatschappij. Zoek de klantenservice telefoonnummer op een van uw telefoonrekening. Vermeld uw naam, adres en rekeningnummer.

Vertel de medewerker van de klantenservice dat u zich verplaatst. Zorg voor de datum waarop u gaat verhuizen en het nieuwe adres, en vertel hen dat u wilt uw zakelijke telefoonnummer te houden.

Plan een tijd voor de telefoonmaatschappij voor het aansluiten van uw dienst op het nieuwe adres. U moet iemand van het telefoonbedrijf sluiten op uw telefoonlijn, zodat uw nummer transfers naar het nieuwe adres.

Share This Post