Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Yoga Mat wassen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Yoga Mat wassen

Yoga matten worden meestal gebruikt op vloeren. Sommigen van hen misschien niet zo schoon als ze eruit zijn. Voordat u een te gebruiken, moet u de tijd om regelmatig schoon te maken. Als uw handen plakkerig na de les of een korte routine, dan weet je

Advertisement

Yoga matten worden meestal gebruikt op vloeren. Sommigen van hen misschien niet zo schoon als ze eruit zijn. Voordat u een te gebruiken, moet u de tijd om regelmatig schoon te maken. Als uw handen plakkerig na de les of een korte routine, dan weet je dat een reiniging is de hoogste tijd. Volg deze stappen om uit te vinden hoe je het schoon te maken.

Wat je nodig hebt

yoga mat

Schoonmaakdoekjes speciaal voor yogamatten

afwasmiddel

Spuitfles

Bakpoeder

handdoek

Was een Dirty Yoga Mat

Volg de aanwijzingen van de fabrikant. Aangezien niet alle matten zijn gemaakt van dezelfde materialen, zal u wilt uw mat te wassen volgens de aanwijzingen. Als je de schoonmaak instructies hebben verloren, vasthouden aan een niet-schurend reinigingsproces.

Bepaal hoe vuil uw mat werkelijk is. Als alles wat je nodig hebt is een lichte reiniging, dan moet je een oplossing van soda en water te creƫren. Gebruik een theelepel. zuiveringszout tot ongeveer twee kopjes warm water. Gebruik een zachte doek om het vuile gebieden van uw mat schoon te maken. Spoel de mat met schoon water en droog met een ander doek.

Deep schoon uw yoga mat door het weken het een bad van water. Gebruik een keuken spons af te schrobben het vuile vlekken. Vermijd het gebruik van detergenten, want zij zullen ertoe leiden dat uw mat te glad tijdens het gebruik. Een zuiveringszout en water kan worden gebruikt voor zeer vuile vlekken.

Droog uw mat door met een handdoek te rollen (of twee als je nodig hebt om de lengte van de mat te dekken) en ze te laten rusten 's nachts. In de ochtend, uitrollen uw mat en hang het aan het drogen te voltooien.

Houd uw mat schoon met behulp van een spuitfles van warm water of natuurlijke yoga mat veegt na elke training. Gebruik geen alcohol doekjes op uw mat.

Houd een paar yogamat doekjes in uw tas om snel schoon te doen voor en na de training. Met elementaire onderhoud, moet je niet hoeft te zwaardere reinigingen doen heel vaak.

Hints

Uw voeten zijn de nummer een boosdoener van vuile matten; dus zorg ervoor dat ze schoon zijn voordat u uw routine te beginnen.

Je moet een nieuwe yoga mat om het te breken in te wassen. Dit zal de mat zachter en soepeler voor als u de praktijk te maken.

Gebruik wasmiddel en zeep spaarzaam om uw mat schoon te maken. Als uw mat wordt te glad na het gebruik van zeep, laten weken in een mengsel van azijn en water en daarna weer in schoon water.

Share This Post