Index / Bedrijf / Hoe maak je een Yankee Candle Distributeur Word

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Yankee Candle Distributeur Word

Iedereen houdt van de geur van een prachtige geparfumeerde kaars branden bij het betreden van een kamer. Een meerderheid van de huishoudens koopt geurkaarsen en Yankee Candle is Amerika's nummer een merk van premium geurkaarsen. Het bedrijf levert me

Advertisement

Iedereen houdt van de geur van een prachtige geparfumeerde kaars branden bij het betreden van een kamer. Een meerderheid van de huishoudens koopt geurkaarsen en Yankee Candle is Amerika's nummer een merk van premium geurkaarsen. Het bedrijf levert meer dan 13.000 winkels met Yankee kaarsen en andere producten. De wholesale-sector van Yankee kaars draagt ​​meer dan 50 procent van de netto-omzet van het bedrijf waardoor het de sleutel tot groei en het succes Yankee's, dus het bedrijf biedt uitstekende ondersteuning en begeleiding aan haar distributeurs.

De eigenaar van een winkel in aanmerking te komen voor een retailer van Yankee kaarsen geworden. Yankee niet iedereen die alleen via catalogi verkoopt goed te keuren, maar op het internet, of via thuis partijen.

Bepalen hoe dicht je bij een actuele Yankee Candle retailer. Yankee Candle zal een beperkt aantal nieuwe onafhankelijke retailers op basis van bepaalde criteria te openen; waaronder het type van de winkel je loopt, hoe dicht je bij een actuele Yankee retailer en uw bereidheid zich te committeren aan het minimaal vereiste programma.

Verzend een ingevuld dealer aanvraag voor Yankee Candle tegenprestatie (zie bronnen).

Zorg voor foto's van merchandise van uw winkel en zijn omgeving.

Voeg een kopie van uw Uniform Sales & Use Tax Certificate.

Stuur uw ingevulde aanvraag, fotos en fiscaal attest naar The Yankee Candle Company, Inc., PO Box 110, South Deerfield, MA 01373-0110, Let op: Research Department of faxen informatie aan 1-800-872-7905.

Share This Post