Index / Ambachten / Hoe maak je een wrap armband

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een wrap armband

Wrap armbanden zijn een grote doe-het-fashion statement. Er zijn vele soorten, en de meeste kunnen worden thuis gemaakt. De meeste wrap armband rond je pols vier of vijf keer, zodat ze kunnen vrij lang zijn. Ze kunnen worden gevlochten, kralen of gem

AdvertisementWrap armbanden zijn een grote doe-het-fashion statement. Er zijn vele soorten, en de meeste kunnen worden thuis gemaakt. De meeste wrap armband rond je pols vier of vijf keer, zodat ze kunnen vrij lang zijn. Ze kunnen worden gevlochten, kralen of gemaakt van leer. Uw fantasie is echt de limiet.

Wat je nodig hebt

leder sluiting

Dome spijkerkoppen

26 "leather-gekleurd vinyl vlecht

Naai de twee delen van de leer sluiting tegenoverliggende einden van het vinyl.

Duw een spijker hoofd door elk uiteinde van het vinyl, zodat de gehechtheid aan de sluiting wordt gedekt door een spijker hoofd. Zorg ervoor dat de tanden buigen, zodat ze je niet steken als je het dragen van de armband.

Duwen als vele andere nagel hoofden als je wilt via andere delen van het vinyl. Zorg ervoor dat de tanden in te buigen voor hen en voor comfort doeleinden vast.

Hints

Een lederen sluiting is een tweedelig artikel dat bestaat uit een lederen band met gaten erin en een leren riem met een bijgevoegd gesp. Zodra de stukken worden genaaid, kan deze worden gebruikt om de twee uiteinden aan elkaar vast.

Share This Post