Index / Tuin / Hoe maak je een WORX GT-Line vervangen

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een WORX GT-Line vervangen

De WORX GT is een batterij-aangedreven weed trimmer die een standaard spoel gevuld met een dubbele helix trimmer te snijden lijn gebruikt. De trimmer maakt gebruik van een bump-invoersysteem waarmee de gebruiker aan te boren de trimmerkop van de gron

Advertisement

De WORX GT is een batterij-aangedreven weed trimmer die een standaard spoel gevuld met een dubbele helix trimmer te snijden lijn gebruikt. De trimmer maakt gebruik van een bump-invoersysteem waarmee de gebruiker aan te boren de trimmerkop van de grond om nieuwe string te voeden. Na de spoel loopt uit de reeks, moet u het laden voordat u de trimmer weer kunt gebruiken.

Wat je nodig hebt

  • schaar

    Dubbele helix koord

Druk de lipjes die zich aan de zijkant van de snijkop aan het eind van de as; deze tabbladen houdt de spoel op zijn plaats.

Trek de spoel van de trimmerkop en verwijder eventuele overgebleven draad uit de klos.

Snijd twee stukken dubbele helix WORX string lengte van 25 voet met een schaar.

Voer de punt van een draad in het gat dat zich aan de binnenzijde van de spoel en voer het koord rond de spoel in de richting van de pijl aan de bovenkant van de spoel richting; stoppen wanneer u 6 inches links afgewikkeld. Druk op de overblijvende string in de tab aan de rand van de spoel's.

Plaats de tweede string in het tweede gat en wind het daarna als je de eerste snaar deden.

Schuif de klos terug op de trimmer as. Plaats het deksel over de spoel en voer de draden door de openingen aan de zijkanten van het deksel. Snap het deksel op zijn plaats en trek hard aan de snaren om ze los te maken van de kant van de spoel.

Share This Post