Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een Worker's Comp Insurance Company Sue for Mental Anguish

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een Worker's Comp Insurance Company Sue for Mental Anguish

Geestelijke angst is de juridische term voor emotioneel lijden zoals depressie, angst, angst en shock. In burgerlijke rechtszaken, kunnen eisers geestelijke angst claimen als een algemene schade en zoekt compensatie voor het. Zeker mishandeling door

AdvertisementGeestelijke angst is de juridische term voor emotioneel lijden zoals depressie, angst, angst en shock. In burgerlijke rechtszaken, kunnen eisers geestelijke angst claimen als een algemene schade en zoekt compensatie voor het. Zeker mishandeling door een werknemers compensatie verzekeraar kan emotionele stress te maken, in het bijzonder indien de verzekeraar maakte het moeilijk om de nodige medische behandeling te krijgen in een tijdig. Echter, staten hebben regels en beperkingen op de mentale angst compensatie, waarbij eisers tot sterk, goed voorbereid gevallen.

Document acties van uw werknemer schadevergoeding zaak en verzekeringsmaatschappij zorgvuldig. Maakt aantekeningen over gesprekken en opslaan brieven en e-mails. Vraag om kopieën van uw medische dossiers ook. Je zult een sterk bewijs van hoe uw zaak werd mishandeld en hoe u werden mishandeld om uw claim van geestelijke angst te rechtvaardigen nodig.

Verzamel bewijs van uw angst. Zie een arts of psychiater die kunnen diagnosticeren en behandelen uw depressie, shock, angst of andere psychische of emotionele toestand. Rechters moeten bewijzen, en third-party professionals zoals artsen zijn geloofwaardige bronnen. Volgens Atlanta gevestigde letselschade advocaat Michael Werner, sommige staten gebruik maken van de "fysieke manifestatie rule" die eisers om de symptomen van de ziekte of letsel als gevolg van geestelijke angst, zoals maagzweren of dramatische gewichtsverlies te bewijzen.

Onderzoek uw staatswetten op de mentale angst en persoonlijk letsel. Niet alle staten accepteren geestelijke angst als enige grond voor een rechtszaak. Georgia, bijvoorbeeld, volgt de "effect regel" die zielensmart laat alleen als gevolg van een letsel of andere schade. Eisers moet laten zien hoe een blessure, bijvoorbeeld door een auto geraakt, vervolgens leidde tot geestelijk lijden. Alleen dan kan de vordering slagen. Andere staten beperken vordering waarden ook.

Klagen bij uw staat boord van de verzekering. Het hebben van een klacht bestand tegen de verzekeraar met een actieve onderzoek zal uw geloofwaardigheid te vergroten. Bovendien, als de Verzekeringskamer vindt in uw voordeel of kunt u leveren aanvullend bewijs, het zal uw zaak te versterken.

Behoud een advocaat die gespecialiseerd is in persoonlijk letsel of verzekeringsrecht. Rechtszaken met betrekking tot geestelijke angst zijn ingewikkeld en vereist een zorgvuldige voorbereiding. Heeft u een advocaat uw rechten en mogelijkheden uit te leggen in het kader van de wetten van uw staat.

Share This Post