Index / Huis / Hoe maak je een Wood stapelbed Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Wood stapelbed Build

Kinderen zijn dol op stapelbedden. Een stapelbed kan zelfs een schip, een fort of een prinses kasteel geworden. De inrichting - een bed boven de andere - creëert een intieme ruimte waar siblings ideeën en geheimen kunnen delen. In een kleine kamer, e

AdvertisementKinderen zijn dol op stapelbedden. Een stapelbed kan zelfs een schip, een fort of een prinses kasteel geworden. De inrichting - een bed boven de andere - creëert een intieme ruimte waar siblings ideeën en geheimen kunnen delen. In een kleine kamer, een stapelbed maken het mogelijk voor twee mensen om hun eigen ruimte hebben, hoewel ze delen een slaapruimte. Het is niet zo moeilijk om een ​​stevige houten stapelbed dat een veelheid van doeleinden zal dienen via de years.These instructies moeten resulteren in een zeer eenvoudige stapelbed die geschikt voor twee matrassen (39 inch x 75 inch) op te bouwen. De onderste matras bedraagt ​​ongeveer 1,5 voeten van de vloer; de bovenste matras zal ongeveer 5 voeten van de vloer. U kunt deze metingen aan te passen aan te passen.

Wat je nodig hebt

 • Vier 4x4 berichten, 6 voet in lengte

  Twee 2x6 boards, ongeveer 7,25 voet in lengte

  Twee 2x6 boards, ongeveer 4 voet in lengte

  Twee half-inch multiplex stukken, ongeveer 39 inches x 75 inches

  Lag bouten, ringen, moeren

  Gereedschap

Knip je hout. Alle afmetingen zijn bij benadering - het snijden van het hout kan aanpassen aan uw eigen specificaties te voldoen.

Aan de binnenkant van elk 4x4 post, meten en markeren de plaatsing voor de zijpanelen en het hoofd en treeplanken van uw onderste bed. U wilt dat de onderste rand van uw 2x6 zijraad tot ongeveer 1 voet van de vloer. Je hoofd en treeplanken moet gewoon rust aan uw kant planken. Alle 2x6 stukken dienen aan de binnenoppervlakken van 4x4 posten worden bevestigd.

Aan de buitenkant van uw 4x4 berichten, met behulp van de eerste merken als een gids, te meten en boorgaten aan uw kant planken te bevestigen. Markeer uw gaten, zodat ze een diagonale lijn over de post.

Op de aangrenzende buitenrand van uw 4x4 berichten, te meten en markeer boorgaten voor je hoofd en treeplanken.

Leg alle stukjes uit en controleer uw werk. Wanneer u zeker weet dat uw merken zijn goed, boor gaten door het 4x4 palen en dressoirs. Bevestig de dressoirs aan de palen met een vertraging bouten. Dan ,, boor gaten door het 4x4-berichten en het hoofd en treeplanken, en bevestig het hoofd en treeplanken aan de palen met een vertraging bouten.

Snij de half-inch multiplex netjes passen op de top van dressoirs. Maak de multiplex stevig aan de dressoirs met schroeven.

Laat voldoende ruimte tussen de onderste en bovenste stapelbedden voor een persoon te gaan zitten. Herhaal stap 2 tot 6 voor de bovenste stapelbed.

Hints

Meet zorgvuldig, en controleer uw werk voor het boren van gaten.

Share This Post