Index / Huis / Hoe maak je een Wood Fence Climb

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Wood Fence Climb

Houten hekken bestaan ​​in verschillende maten en uitvoeringen, maar de meeste zijn gebouwd met dezelfde principes in het achterhoofd. Houten hekken zijn meestal gebouwd door het kruisen van een of twee lange, horizontale steunbalken met dunne vertic

AdvertisementHouten hekken bestaan ​​in verschillende maten en uitvoeringen, maar de meeste zijn gebouwd met dezelfde principes in het achterhoofd. Houten hekken zijn meestal gebouwd door het kruisen van een of twee lange, horizontale steunbalken met dunne verticale balken en dikkere verticale staanders. Je zult in staat zijn om de meeste houten hekken te klimmen met behulp van dezelfde gemakkelijk te leren methode. Hoewel klimmen houten hekken is niet moeilijk, je moet altijd op zoek naar een opening of een deur in een hek voordat u probeert om het te beklimmen.

Zoek een verticale steunbalk - dit zijn de dikkere berichten dat de horizontale balken elkaar kruisen - en greep van het met welke kant u overwegen om uw sterkere hand te grijpen.

Stap op de laagste horizontale dwarsbalk met de voet die tegengesteld is de verticale balk, dat wil zeggen als je rechterhand is op de verticale balk, stap dan op de horizontale balk met je linkervoet en vice versa. Zorg ervoor dat u uw voet dicht bij de verticale steunbalk (ongeveer schouderbreedte uit elkaar) te planten om een ​​goede balans te houden, terwijl je beklimmen.

Trek jezelf naar je andere been te krijgen op dezelfde horizontale balk. Houd een stevige grip op de verticale steunbalk zoals je push-up met het been die al op de horizontale balk wordt geplant (dit moet het been, dat is tegenover de verticale steunbalk zijn).

Pak de bovenkant van het hek met de kant die tegenover de verticale balk en til dezelfde zijde been omhoog en over de bovenkant van het hek. Als je de top van het hek te grijpen met je linkerhand, dan is uw linkerbeen optillen en over het hek. Zorg ervoor dat u uw gewicht te ondersteunen en te handhaven evenwicht door het houden van een stevige grip op de omheining met beide handen.

Plaats de hand die op de verticale balk aan de andere hand op de bovenkant van het hek, maar niet kruis je armen te doen. Houd stevig vast met beide handen en op en over de omheining breng je andere been.

Verlaag je langzaam naar beneden om je voeten te plaatsen op een lage horizontale balk. Controleer de afstand tot de grond. Als het veilig is, naar beneden springen. Als het te hoog is, verder afdalen op dezelfde wijze.

Hints

Wanneer u klimmen, afwisselend uw handen en benen en hebben beide armen of beide benen uit het hek niet te verwijderen op elk gewenst moment.

Zorg ervoor dat de houten hek u van plan bent om te klimmen is stevig genoeg om uw gewicht te houden.

Vallen van een hoger hek kan leiden tot letsel.

Share This Post