Index / Huis / Hoe maak je een Whirlpool Cabrio Washer Cabinet Open

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Whirlpool Cabrio Washer Cabinet Open

Het ontwerp van de Whirlpool Cabrio wasmachine maakt het gebruiksvriendelijk wanneer het tijd is om te testen componenten vervangen of komt. In tegenstelling tot andere ringen dat het kabinet volledig verwijderd moet hebben, de Cabrio hoeft alleen he

Advertisement

Het ontwerp van de Whirlpool Cabrio wasmachine maakt het gebruiksvriendelijk wanneer het tijd is om te testen componenten vervangen of komt. In tegenstelling tot andere ringen dat het kabinet volledig verwijderd moet hebben, de Cabrio hoeft alleen het bovenste paneel of achterwand verwijderd om toegang te delen. Door te leren hoe je een Whirlpool Cabrio wasmachine behuizing te openen, kunt u snel van dienst de meeste mechanismen in de wasmachine.

Wat je nodig hebt

  • Emmer

    Dopsleutel set

    afplakband

    Plamuurmes

Koppel de Whirlpool Cabrio wasmachine uit het stopcontact. Draai de watertoevoer uit bij de spie uit de muur.

Plaats een emmer onder de watertoevoer aansluitingen aan de achterzijde van de wasmachine. Schroef de waterslangen van de wasmachine en zet de uiteinden van de slangen in de emmer.

Gebruik een dopsleutel de drie zeskantkopschroeven dat achter het bedieningspaneel bevestigen aan de ring te verwijderen.

Plaats de Cabrio controlepaneel op de bovenkant van de wasmachine kast met de kabelbomen wees naar u toe. Label de wire connectoren met stukjes plakband. Druk de plastic vergrendeling lipjes van elk kabelboom en trek ze los te koppelen. Verplaats het bedieningspaneel weg van het werkgebied.

Met behulp van plakband, tape de ring gesloten deksel. Gebruik een schroevendraaier om de waterinlaat slangen los te koppelen van de inlaatklep.

Steek een plamuurmes onder de voorkant van het bovenste paneel en zoek de twee voorste vasthoudende sluizen. De sluizen zijn 6 inches van elke hoek. Druk de sloten om hen vrij te laten.

Til op de wasmachine top en maak de twee bedrading zich in de richting van de linkerkant van de Cabrio wasmachine. Stel de wasmachine bovenpaneel uit de weg.

Gebruik een schroevendraaier om de acht schroeven waarmee het achterpaneel vast aan de kast kanten te verwijderen. Verwijder het achterpaneel en zet het uit de weg.

Hints

Trek altijd de stekker uit apparatuur voor het werken op hen.

Share This Post