Index / Tuin / Hoe maak je een weegbree Tree Grow

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een weegbree Tree Grow

De twee soorten plantains, Franse en Horn, beide banaan hybriden, maar ze zijn niet zoet of zacht. Hoog in zetmeel, bakbananen zijn hard en hebben een kalkachtige consistentie als je probeert om ze te eten rauw. Aan de andere kant, ze zijn heerlijk a

Advertisement

De twee soorten plantains, Franse en Horn, beide banaan hybriden, maar ze zijn niet zoet of zacht. Hoog in zetmeel, bakbananen zijn hard en hebben een kalkachtige consistentie als je probeert om ze te eten rauw. Aan de andere kant, ze zijn heerlijk als ze worden gekookt. Net als de banaan, deze tropische plant is afkomstig uit Zuidoost-Azië, maar ook groeien in andere warme gebieden over de hele wereld. Het verhogen van weegbree bomen neemt dezelfde zorg als het cultiveren van bananen doet.

Wat je nodig hebt

 • Container (optioneel)

  Organisch materiaal

  Schep

  Water

  8-10-8 meststof

  Shears

  Machete

Raise bakbananen in het hele jaar door warme omstandigheden, zoals ze temperaturen in de lage eisen dat mid-jaren '80 Fahrenheit om te groeien en fruit in te stellen. Plant ze in containers in koele gebieden, zodat je ze binnenshuis kan bewegen als de zomer voorbij is of als het te warm wordt. Bescherm de planten uit de temperaturen in de hoge jaren '90, als hun bladeren kunnen verbranden en de groei kan stoppen.

Stel je weegbree boom in de grond die van nature rijk aan humus of die je hebt gewijzigd met compost, mest of ander organisch materiaal. Bouw een 3-foot-high bed als de bodem langzaam afvoeren, zoals bakbananen snel sterven als hun wortels in het water staan. Leg ze in een gat dat is drie keer zo breed en zo diep als de boom kluit.

Selecteer een plaats in de volle zon en beschut tegen de wind op het gebladerte van de weegbree's scheuren en drogen te houden.

Irrigeren uw weegbree boom consequent, waardoor het 1 inch water per week. Verminder de hoeveelheid als het regent. Verhogen als de bladeren beginnen te vouwen, geel of sterven.

Voed uw weegbree maandelijkse tijdens het groeiseizoen. Solliciteer ½ pond een 8-10-8 bemesting formule om jonge planten. Geef volwassen bomen 2 pond van kunstmest een keer per maand. Uitzenden rond de basis van de plant, tot 8 voet uit. Laat je niet voor de voeding in contact komen met de kofferbak. Snijd de hoeveelheid kunstmest in de helft voor container geteelde planten. irrigeren altijd uw weegbree boom na voeden.

Snoei alle sukkels, met uitzondering van een steel, die de vruchten zal afwerpen. Wanneer de vruchtlichamen steel is ongeveer zes maanden oud, laat een andere sukkel om te beginnen te bloeien. Het zal uiteindelijk de plaats van de huidige vruchtlichamen steel, die zal sterven na de oogst. Herhaal dit proces per jaar, zodat u altijd een shoot voor de weegbree vruchten af ​​te werpen.

Snijd het vruchtlichaam steel terug naar 30 inches na de oogst. Wacht een paar weken en scheiden de stomp van de belangrijkste planten en gooi hem weg. Gebruik een machete door het plantenweefsel te snijden.

Harvest bakbananen hetzij door het snijden van de hele stengel af met een machete of door het nemen van een bos van bananen op een moment. Neem het hele stengel, terwijl het fruit nog een week of twee verwijderd van het worden rijp. Plaats het in een schaduwrijke omgeving. Pick weegbree trossen als ze rijpen op de boom.

Share This Post