Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Weedeater Engine converteren naar een vliegtuig

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Weedeater Engine converteren naar een vliegtuig

Het omzetten van een WEEDEATER voor gebruik als een op afstand bestuurbare vliegtuig motor is eigenlijk heel eenvoudig, kosteneffectief, en het kan een persoon een groot gevoel van voldoening geven. In tegenstelling tot model vliegtuigmotoren, weedea

AdvertisementHet omzetten van een WEEDEATER voor gebruik als een op afstand bestuurbare vliegtuig motor is eigenlijk heel eenvoudig, kosteneffectief, en het kan een persoon een groot gevoel van voldoening geven. In tegenstelling tot model vliegtuigmotoren, weedeaters zijn goedkoop en gemakkelijk te vinden en branden van een benzine en olie mix kunt u op elk benzinestation. Er zijn veel verschillende WEEDEATER motoren, maar de basisidee voor de omzetting is hetzelfde.

een motor selecteren

De beste WEEDEATER motoren om te gebruiken in een vliegtuig zal de hoogste vermogen-gewichtsverhouding hebben. De kleinere WEEDEATER motoren hebben een lager vermogen-gewichtsverhouding. U zult waarschijnlijk een 15cc motor nodig hebben om het vliegtuig tot betere resultaten van de 25cc en maximaal WEEDEATER motoren te krijgen in de lucht, en nog steeds. Sommige motoren zijn ook makkelijker te strippen af ​​omdat ze minder snijden nodig.

strippen

Om de hoogst mogelijke vermogen-gewichtsverhouding te bereiken, verwijder alle onnodige onderdelen die aan de motor. De meeste motoren zullen een bepaalde hoeveelheid van het snijden te doen dit-- sommige van deze zal worden door metaal nodig. Houd in gedachten dat je nodig hebt om elk grammetje u vertrekt op de motor tegen te gaan door het toevoegen van gewicht aan de staart. Alles wat niet de motor niet te monteren op het firewall kan gaan.

uitlaat

De motoren uitlaat zal een grote impact hebben op de prestaties van de motor te hebben. Diverse fabrikanten maken commercieel geproduceerd dempers voor modelvliegtuigen. Echter, het is heel eenvoudig om een ​​uitlaat te fabriceren door het boren van een gat in de bodem van een blikje styling mousse of kaas whiz en bevestig het met een paar kleine en goedkope onderdelen die u kunt vinden bij bouwmarkten. De geluiddemper quietens uw motor, terwijl niet remmen van de algemene prestaties. Plaats het gewicht van de uitlaat aan de achterzijde van het vlak zoveel mogelijk evenwicht tijdens de vlucht.

Ontsteking

Het vliegwiel op de motor zal werken en zal de motor te starten wanneer gesponnen bij ongeveer 500 rpm. Echter, sommige willen het vliegwiel te verwijderen en de aankoop van een elektronische ontsteking. Dit zal het vliegwiel gewicht uit de neus te verwijderen en verplaatsen het zwaartepunt naar het midden van het vlak waar de elektronische ontsteking is. De algemene gewichtsvermindering van het installeren van een elektronische ontsteking slechts ongeveer een half pond, maar zal leiden tot gemakkelijker en betrouwbaarder startpunt en een gladdere inactief.

Propeller

De propeller selecteren die geschikt is voor een motor is afhankelijk van vermogen van de motor. Een 15- 16-inch stut geschikt voor de meeste 25cc motoren. Meestal zal propeller snelheid van 7000-8000 op volle kracht leiden tot de beste prestaties, met een hogere RPM wat resulteert in hogere snelheden, terwijl lagere toerentallen op maximaal vermogen meer stuwkracht zal produceren. Afmetingen van schroefbladen variëren langer en smaller messen produceren hogere snelheden en kortere bredere bladen te produceren de meest stuwkracht.

Share This Post