Index / tech / Hoe maak je een website zonder kosten Build

Share This Post

tech

Hoe maak je een website zonder kosten Build

Terwijl de professionele Web ontwerpers gebruiken dure software zoals Adobe Dreamweaver om websites te bouwen, zijn er veel mogelijkheden voor mensen die willen een aanwezigheid op het web vast te stellen zonder het maken van een grote uitgaven aan d

Advertisement

Terwijl de professionele Web ontwerpers gebruiken dure software zoals Adobe Dreamweaver om websites te bouwen, zijn er veel mogelijkheden voor mensen die willen een aanwezigheid op het web vast te stellen zonder het maken van een grote uitgaven aan de voorkant. Van blogs om ad-driven gratis hosting sites en webdesign freeware, zijn er vele opties om een ​​website up and running zonder een investering te krijgen.

Wat je nodig hebt

Internet toegang Web design software

Bouw een gratis website met bloggen Software

Gebruik blogging software zoals Blogger.com of Wordpress.com. Deze optie is snel, en biedt de meest eenvoudige interface, maar de beschikbare opties zijn zeer beperkt.

Verzamel de elementen voor de website. Verzamel alle tekst, afbeeldingen, video en andere elementen samen in een map op uw computer.

Bouwen van de site. Aanmelden voor een gratis account en typ vervolgens de tekst direct op de pagina. foto's en video's uploaden door het volgen van de instructies die door een van beide Wordpress en Blogger.

Bouw een gratis website met Tripod.com

Gebruik Tripod.com, een gratis website bouwer met gratis hosting. Dit is een eenvoudige mogelijkheid, met een beetje meer flexibiliteit dan via een blogging programma, Tripod.com vele templates te kiezen en maakt het bouwen van meerdere pagina plaatsen. Tripod Wel plaatst reclame op sites het hosts gratis, dus deze optie misschien niet voor iedereen.

Verzamel de elementen voor de website. Verzamel alle tekst, afbeeldingen, video en andere elementen samen in een map op uw computer.

Aanmelden voor een gratis account en kies een sjabloon. Kies de template die het dichtst bij het type van de site wordt gemaakt, volgt u de instructies om een ​​website te maken.

Bouw een gratis website met Freeware

Gebruik een "What You See Is What You Get" (WYSIWYG) freeware Web builder zoals NVU Open Source Web Bouwer of Serif Web Plus SE. Deze optie is het meest betrokken zijn, want het kan betrekken het bouwen van een website vanuit het niets, tenzij er een sjabloon wordt gebruikt. In tegenstelling tot de Tripod of bloggen sofware, deze optie is een gebruiker naar een webadres en een onafhankelijke hosting service naar de site om bij het ontwerp werk wordt gedaan te uploaden.

Verzamel de elementen voor de website. Verzamel alle tekst, afbeeldingen, video en andere elementen samen in een map op uw computer.

Begin met een blanco pagina en op te bouwen van de grond af, of een sjabloon toepassen. Veel programma's zijn voorzien van sjablonen, maar templates kunnen ook worden gedownload van het web. Bewerk de sjabloon, dan toepassen op verschillende pagina's van de site. Bewerk de pagina's en het uploaden van de site om de webhost.

Share This Post