Index / Huis / Hoe maak je een waterval te bouwen in een visvijver

Share This Post

Huis

Hoe maak je een waterval te bouwen in een visvijver

Een achtertuin visvijver biedt zoveel te genieten van allerlei outdoor decor en landschapsarchitectuur. U kunt een nog meer aangename oase te maken met de toevoeging van een waterval in de visvijver. Watervallen zijn niet alleen mooi om naar te kijke

AdvertisementEen achtertuin visvijver biedt zoveel te genieten van allerlei outdoor decor en landschapsarchitectuur. U kunt een nog meer aangename oase te maken met de toevoeging van een waterval in de visvijver. Watervallen zijn niet alleen mooi om naar te kijken en een lust voor het oor, kunnen ze ook de circulatie en de gezondheid van uw vijver te verbeteren.

Wat je nodig hebt

  • Visvijver

    Rocks

    waterval pomp

    Pomp slangen en buizen

    waterval accessoiretafel vijver

Bouw een Waterval in een Fish Pond

Bevestig een lange, flexibele buis naar een waterval submersible pomp. Omgekeerd sluit een flexibele plastic buis beide zijden van een nonsubmersible tuinvijver pomp. Plaats de pomp, of aan het eind van de intake buis, in een bestaande achtertuin visvijver. Verberg een out-of-waterpomp met een aantal stenen of een geprefabriceerd pomp doos. De dompelpomp moet worden opgetild van de bodem van de vijver met een stapel stenen of stenen. Bescherm de intake openingen van met afval verstopt raken door het gebruik van commerciƫle filters of iets dergelijks.

Voer de uitgang slang of buis uit de vijver en zet hem met een paar zorgvuldig geplaatste rotsen. Zorg ervoor dat de buis als deze waterstroom zal belemmeren en het verhogen van spanning op uw pompmechanisme niet te verpletteren. Buig de buis voorzichtig of gebruik een L-bend connector voor een stevige pijp montage aan de horizontale buis te veranderen in een verticale. Gebruik rotsen naar de buisleidingen zijn plaats te houden op de juiste hoogte. Laat genoeg extra buis aan te sluiten op de waterval adapter stuk. Controleer op lekken of problemen met de waterstroom alvorens verder te gaan en te repareren indien nodig.

Bouw een aantrekkelijke inrichting van de rotsen rond de rotsen of pot houdt de output waterbuis van de pomp. Als je een vrije val waterval wilt, bouwen de paal met een grote, platte rots aan de top. Het water kan verspreid over deze en vallen terug in de vijver. U kunt ook een reeks stappen met behulp van platte rotsen het water kan trapsgewijs naar beneden maken. Zorg ervoor dat de algemene hoek van alle stenen wijst in de richting van de vijver en niet weg of je zal moeten water stroomt achter de waterval en de verzwakking van de structuur.

Bevestig de platte waterval adapter naar de top van de output slang afkomstig van de vijverpomp. Plaats het zo het zachtjes naar beneden in de richting van de vijver wijst. Het moet de vijverrand overhang, zodat het water terug in de vijver en niet uit te halen valt op de grond. Zorg ervoor dat het water zal geen stroom over vuil of grond, dit wil vuile uw vijverwater. Plant gras of planten vijver marge op de vuilhoop om erosie te voorkomen en te zorgen voor een aantrekkelijker waterval.

Prime de externe waterval pompen zoals vereist door de fabrikant en steek de stekker in de pomp. Pas de waterval adapter of de slang top, zodat het water stroomt mooi over de bovenkant van de waterval en in de vijver hieronder. Nu, leun achterover en geniet van uw nieuwe waterval in een visvijver.

Hints

Secure rotsen met lijm of waterdichte afdichting voor extra stabiliteit.

Share This Post