Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een waterpijp rook

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een waterpijp rook

Hoewel er echt geen een manier om een ​​waterpijp te roken, zijn er vele variaties als het gaat om stijlen van de leiding. Als je jezelf plotseling in een Egyptisch restaurant met een waterpijp voor je, hier zijn enkele tips om u te helpen het te rok

Advertisement

Hoewel er echt geen een manier om een ​​waterpijp te roken, zijn er vele variaties als het gaat om stijlen van de leiding. Als je jezelf plotseling in een Egyptisch restaurant met een waterpijp voor je, hier zijn enkele tips om u te helpen het te roken!

water toe te voegen aan de vaas. Voeg voldoende water (kamertemperatuur) zodat zij opstijgt ongeveer twee inches boven de punt van de as die binnenkomt in de vaas.

Pak de kom. Neem een ​​klomp van shisha, een vorm van smaak infuus tabak (vruchten en kruiden zijn gemeenschappelijke smaken), en pak de kom van de waterpijp. Zorg ervoor dat de leiding niet oververpakking - het moet sponsachtige lijken om aan te raken.

Steek de steenkool. Gebruik de quick-lichte materialen, die je vaak zult vinden in restaurants en bars die waterpijp buizen bieden. Als u hout kolen gebruiken, zich ervan bewust dat ze tijd te verwarmen nodig.

Wikkel de kom. Neem een ​​stuk folie en wikkel het over de top van de kom (glimmende kant is te danken aan het inademen van giftige stoffen te vermijden).

Met behulp van een vork of een tandenstoker, plaats ongeveer 15 gaten in de folie over de kom.

Zet houtskool op kom. Zodra de houtskool goed is verwarmd, gebruik dan een tang en plaats het op de folie afgedekte kom.

Druk op het houtskool. Met behulp van de top van de waterpijp apparaat, drukt u voorzichtig neer op houtskool en langzaam zuigen door de stengel. Rook zal beginnen aan de basis uiteindelijk worden getrokken door de waterpijp en om je mond te vullen.

Hints

Sommige mensen willen ijs toe te voegen aan de vaas aan de tabaksrook koeler en dikker te maken. Dit is geweldig voor het maken van "rookringen."

Goede merken van shisha zijn Al-Amir, Al-Nakhla en Havana. Starbuzz wordt beschouwd als een van de beste.

Rooktabak of shisha is bekend dat bepaalde vormen van kanker veroorzaken en kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Share This Post