Index / Bedrijf / Hoe maak je een waterpijp bar in NYC Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een waterpijp bar in NYC Open

Waterpijp bars zijn populair hang-out plekken voor jongeren op de universiteit. De bars hebben meestal alle elementen van een typische club, en ze rokers en niet-rokers te trekken samen in een sociale omgeving. Sommige waterpijp bars serveren ook alc

AdvertisementWaterpijp bars zijn populair hang-out plekken voor jongeren op de universiteit. De bars hebben meestal alle elementen van een typische club, en ze rokers en niet-rokers te trekken samen in een sociale omgeving. Sommige waterpijp bars serveren ook alcohol en voedsel, en anderen hebben live muziek en dj's. Om een ​​waterpijp bar in New York te beginnen moet u een verklaring van afstand van de schone lucht binnenshuis act NYC te krijgen. Net als elk ander bedrijf, vindt u ook een zakelijke licentie, bedrijfsregistratie, een marketing plan en een goede locatie nodig.

Wat je nodig hebt

Zakelijke licentie

Toestaan

waterpijpen

Shisha

Meubilair

Maak een business plan. Noteer het algemene idee van uw waterpijp bar inclusief de locatie in NYC, de doelgroep, de financiële kosten om te beginnen en een analyse van de concurrentie. De meeste waterpijp bars in New York zijn geclusterd in Manhattan. Dit is zowel goed als slecht voor uw bedrijf. Het betekent dat er genoeg vraag om ze allemaal draait, maar ook steile concurrentie voor te blijven. Detail van een plan om jezelf te onderscheiden van deze andere bars in uw business plan.

Vind financiering. Uw initiële start-up kosten zullen zeer hoog rond meubilair en apparatuur. Huurkosten in NYC zijn ook erg hoog, vooral in de buurt van Manhattan. Verwacht om een ​​financiering tot ten minste een jaar van de operationele kosten te dekken vinden. Dit geeft je genoeg tijd om uw bedrijf te bouwen zonder dat u kosten te besparen om te blijven drijven te geven. Gebruik uw business plan om het idee te pitchen aan investeerders en banken. Neem contact op met de NYC tak van de Amerikaanse Small Business Administration (SBA) op 212- 264-4354. Het zal u helpen uw business plan te polijsten en krijg je klaar om financiering te zoeken.

Huren of leasen van een locatie. Als je vertrouwen in de kwaliteit van uw shisha of opperste sfeer in uw bar zijn, moet u overwegen rechtstreeks concurreren met andere gevestigde waterpijp bars in de Manhattan gebied. Uw locatie moet groot genoeg zijn om de ventilatie van de rook te behandelen te zijn, en het moet gemakkelijk toegang tot voetgangers. Het is gebruikelijk dat waterpijp bars naar verschillende kamers waar klanten particulier kan verzamelen, en gemeenschappelijke ruimtes vergelijkbaar met een restaurant met tafels en stoelen. Als je niet op zoek bent om rechtstreeks te concurreren met andere gevestigde waterpijp bars, op zoek naar gebieden in NYC met een hogere populatie jongeren en lage huur kosten. Ga naar Google maps en zoek naar waterpijp bars in NYC. Je moet in staat zijn om visueel te bepalen van de gebieden waar er niet al te veel bars al. Onderzoek deze gebieden naar geschikte locaties voor uw waterpijp bar.

Registreer uw bedrijf. File statuten met de staat Division New York van Corporations. Neem contact op met een advocaat of een vertegenwoordiger van de SBA over het beste type van de zakelijke structuur voor uw waterpijp bar. U kunt uw bedrijf online inschrijven via de link op de middelen van dit artikel. U vindt er ook een Employer Identification Number (EIN) van de IRS website IRS.gov nodig.

Krijg zakelijke vergunningen. Hier krijg je een resellers 'vergunning van Online Vergunning bijstand en Licensing website van de New York State bij nys-permits.org. Als u zal de verkoop van voedsel en alcoholische dranken in uw waterpijp bar, zult u ook drank licenties en vergunningen voedsel nodig hebben. De Indoor Clean Air Act NYC verbiedt roken binnen gebouwen. Echter, kunt u bestand voor een ontheffing van de vorm in de middelen sectie van dit artikel. De stad New York verleent vrijstelling op basis van de vraag of de naleving veroorzaakt zware financiële last voor het bedrijf of dat naleving zou onredelijk dat de aard van de werkzaamheden of de vestiging. Een waterpijp bar zou dalen tot de laatste categorie.

Richt uw waterpijp bar en apparatuur kopen. Koop veel comfortabele banken en decor, omdat waterpijp bars in het algemeen concurreren op basis van sfeer en uitstraling. Tapijten en grote kussens zijn ook heel gebruikelijk. U zult ook moeten waterpijpen en Shashi aan uw klanten aan te bieden. Begin met een paar populaire smaken en blijven toevoegen van meer als de vraag toeneemt.

De markt van uw waterpijp bar in NYC. Aangezien de concurrentie is hevig in NYC, moet je veel tijd en energie steken in marketing en promotie-inspanningen zelfs voordat u uw deuren open voor het publiek. Start een e-maillijst aankondiging van speciale aanbiedingen alleen beschikbaar voor de eerste klanten door de deur. Dit zal u helpen het woord over uw nieuwe waterpijp bar voordat u opent. Bieden tal van promotionele kortingen bij het begin om mensen uit te proberen uw plaats op de concurrentie. Probeer ook naar New York toeristen richten op het opbouwen van relaties met de hotels in het gebied. Plaats advertenties in lokale kranten en folders te verspreiden in drukke gebieden zoals Times Square. Maak een eenvoudige website beschrijven van uw waterpijp bar door middel van afbeeldingen van hoge kwaliteit, een kaart met uw locatie en contactgegevens.

Share This Post