Index / Huis / Hoe maak je een Waterlinie Run to My Loods van het Huis

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Waterlinie Run to My Loods van het Huis

Het krijgen van water vanuit uw huis naar een loods is niet moeilijk, maar bereid je voor op een aantal graven. Als u wilt voorkomen dat het water bevriezen in de leidingen en barstte ze, dan moet je de leidingen onder de vorst lijn in te stellen. Af

AdvertisementHet krijgen van water vanuit uw huis naar een loods is niet moeilijk, maar bereid je voor op een aantal graven. Als u wilt voorkomen dat het water bevriezen in de leidingen en barstte ze, dan moet je de leidingen onder de vorst lijn in te stellen. Afhankelijk van waar je woont, kan dit overal 2-5 voeten in de grond. Een andere tip is om de overgang van koper naar PVC op de waterlijn in het huis. PVC buizen makkelijker te installeren en betrouwbaarder buitenshuis. Als er iets fout gaat in de toekomst, ze zijn ook makkelijker te repareren.

Wat je nodig hebt

 • pijp snijbrander

  3/4-inch koperen "T"

  solderen supplies

  3/4-inch koperen buis

  3/4-inch koperen male schroefdraadadapter

  Loodgieters tape

  3/4-inch PVC vrouwelijke slip adapter

  3/4-inch PVC pijp

  Metaalzaag

  3/4-inch PVC inline klep

  Boren

  1-inch spade bit

  Schep

  3/4-inch PVC fittingen

  buisisolatie

  siliconenkit

  3/4-inch buisklemmen

Maak gebruik van een 3/4 inch waterleiding in de kelder of kruipruimte op het punt van dichtste benadering van de schuur. Schakel de klep die de lijn controleert, en dan snijd een 1-inch gedeelte met een pijpsnijder. Nadat het water afvoeren, soldeer in een 3/4-inch "T" met de uitlaat voorkant in de richting van de stal.

Snijd een 2-inch lengte van de koperen leiding en solderen ene uiteinde in de "T" outlet. Soldeer een 3/4-inch koperen adapter aan het andere einde. Laat de buizen afkoelen, en vervolgens wikkel sanitair tape rond de schroefdraad van de adapter en schroef op een 3/4-inch PVC vrouwelijke slip adapter, een aanscherping van het met een moersleutel.

Knip een 1- of 2-voet lengte van 3/4-inch PVC pijp met een ijzerzaag en lijm de ene naar de slip adapter met PVC cement. Lijm een ​​3/4-inch PVC afsluiter aan het andere uiteinde. Sluit het ventiel, zet het water en controleer op lekkage. Laat de klep gesloten terwijl u klaar bent met de installatie van de waterleiding naar de schuur.

Boor een 1-inch opening in de gevelbeplating tussen de klep en de stal zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk. Graaf een geul tussen het punt waar de opening ontstaat aan de buitenkant van het huis naar de stal, met een schop. Het moet diep genoeg zijn, zodat de buis zal zijn onder de vorst lijn en zal het water niet bevriest in de winter. Raadpleeg uw lokale bouw-afdeling voor de juiste diepte.

Snijd lengtes van de pijp en monteer ze door ze aan elkaar te lijmen met de juiste uitrusting, zodat de lijn loopt van het ventiel door het gat in de gevelbeplating en maakt een 90 graden bocht langs de buitenkant van het huis in de sleuf. Wikkel buisisolatie rond de lengte van de pijp die loopt langs de gevelbeplating, en vul het gat in het gat in de gevelbeplating met siliconenkit.

Monteer de buis langs de onderkant van de sleuf en afbreekt op stal met een 90 ° bocht die omhoog wijst. Als u van plan bent om de lijn in de schuur lopen, boor een 1-inch gat in de gevelbeplating en route de pijp doorheen. Als u van plan bent om een ​​kraan te installeren op de zijkant van de loods, voert de buis verticaal om de positie van de kraan en bevestig deze aan de gevelbeplating met pijp klemmen. Wikkel elke blootgesteld pijp die boven de grond met isolatie van de leidingen, en patch het gat in de schuur, als je er een gemaakt, met siliconenkit.

Lijm een ​​3/4-inch dop op het uiteinde van de buis, zet de kraan in het huis en controleer de lijn zorgvuldig op lekkage. Zodra u zeker bent dat er geen zijn, opvulling van de geul. U kunt afgesneden van de dop wanneer je klaar bent om verbindingen binnen de schuur te maken of installeren van de kraan zijn.

Hints

U kunt ook een outdoor waterlijn met verzinkt stalen buis draaien. Het is moeilijker te installeren dan PVC, maar kan houden beter onder extreme omstandigheden.

Share This Post