Index / Huis / Hoe maak je een Water Filter Cartridge wijzigen in een ijsmaker

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Water Filter Cartridge wijzigen in een ijsmaker

Het water filter cartridge voor uw diepvries ijsblokjesmachine verwijdert roest, sediment, slechte geuren en andere onzuiverheden uit het water voordat het in de ijsmachine. Sommige soorten diepvriezers omvatten een ingebouwd filter, aangeroepen aan

Advertisement

Het water filter cartridge voor uw diepvries ijsblokjesmachine verwijdert roest, sediment, slechte geuren en andere onzuiverheden uit het water voordat het in de ijsmachine. Sommige soorten diepvriezers omvatten een ingebouwd filter, aangeroepen aan de voorzijde van de koelkast. Andere modellen, echter niet over een ingebouwd filter. In deze gevallen wordt de filter toegevoegd aan de achterzijde van de koelkast wanneer het water in de vriezer. Controleer de handleiding van uw koel-vriescombinatie eigenaar om te bepalen waar het filter zich bevindt, indien aanwezig, en wat voor soort water filter cartridge te kopen.

Non-Built-In Water Filters

Trek de koelkast van de muur zodat u kunt zien achter de rug. Mogelijk moet u ook de stroom en watervoorziening uitschakelen om de vriezer, afhankelijk van het model van de filter. Controleer het filter cartridge producthandleiding voor de veiligheid details.

Vind de waterfilter, die eruit ziet als een bus of een cilinder. Het zal om het water lijn die de koel-vriescombinatie gaat worden bevestigd.

Verwijder het oude filter door te draaien en voorzichtig aan te trekken.

Installeer de nieuwe cartridge door op de filter op zijn plaats en draaien.

Zet op het water om te testen of de nieuwe filter veilig is en niet lekt. Voer het aantal minuten water.

Duw de koel-vriescombinatie rug tegen de muur en sluit, indien nodig.

Built-In Water Filters

Zoeken naar een knop aan de voorzijde van de koelkast door de grillplaat.

Draai de knop tegen de klok in om het filter te ontgrendelen. Trek de cartridge.

Vervang het waterfilter cartridge door een nieuw exemplaar.

Duw de cartridge terug en draai de knop te beveiligen.

Hints

Koelkasten-vrieskasten met ingebouwde filters zijn doorgaans voorzien van een lampje aan de binnenkant van de koelkast die je vertelt wanneer het filter te veranderen. Als uw model een filter indicator heeft, moet u rekenen op hoe het ijs smaakt of ruikt, of gewoon de filter te veranderen op een regelmatige basis om ervoor te zorgen dat deze goed werkt. Noteer de datum waarop u het filter vervangen. Afhankelijk van hoeveel ijs u gebruikt, kan het nodig zijn om het te vervangen om de 6 maanden of meer.

Share This Post