Index / Huis / Hoe maak je een wasmachine die opgehouden met draaien Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe maak je een wasmachine die opgehouden met draaien Reparatie

Een wasmachine machine ageert de kleren binnen om het water volledig te duwen door de kleren, en om vuil en water grondig te verwijderen uit de machine. Als het apparaat niet zal draaien, kan er een aantal problemen met de monteurs zijn. Het apparaat

AdvertisementEen wasmachine machine ageert de kleren binnen om het water volledig te duwen door de kleren, en om vuil en water grondig te verwijderen uit de machine. Als het apparaat niet zal draaien, kan er een aantal problemen met de monteurs zijn. Het apparaat moet de juiste kracht te ontvangen, moet de machine op te sporen dat het deksel gesloten is, en de motor moeten naar behoren functioneren. Als een van de monteurs mislukken, zal de machine niet roeren, waardoor je kleren nat.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    multitester

    Riem

    Plamuurmes

Controleer de stroomonderbreker voor de wasmachine machine, op de zekeringkast voor het huis, en zorg ervoor dat de zekering wordt overgeschakeld naar de "on" positie. Sluit een ander apparaat in het stopcontact om te bepalen of het stopcontact stroom krijgt.

Inspecteer de onderzijde van het deksel voor plastic labels dat wordt ingevoegd in de dekselschakelaar. Verwijder de plastic stuk als het wordt gebroken door het afsluiten van de schroef met een schroevendraaier.

Trek de stekker uit de muur. Verwijder het uitwendige lichaam van de machine. Het proces verschilt tussen eenheden, maar het vereist meestal het verwijderen van alle schroeven van het achterpaneel, het bedieningspaneel, dan trekt het lichaam af. Zoek het deksel schakelaar en verwijder de twee draden aangesloten. Zet een multimeter, een apparaat dat wordt gebruikt om elektrische stroom op te sporen, om de X1 instelling en raak de sondes op de twee draad terminals. Je moet een lezing van oneindigheid te ontvangen. Druk op het deksel schakelaar en je moet een lezing rond nul te krijgen. Schroef het deksel switch als u een andere lezing te ontvangen en te vervangen.

Inspecteer de bestuurder band, die rond de roerder van de machine en de motor. Verwijder het als het beschadigd is. Gebruik het modelnummer gedrukt op de band om een ​​nieuwe te bestellen. Wikkel de nieuwe riem rond de roerder en de motor volgens afgedrukte tekening bij de motor.

Test het waterpeil schakelaar door het verwijderen van het bedieningspaneel. Neem het bedieningspaneel van de unit door het verwijderen van de twee schroeven aan de zijkant, dan schuiven een plamuurmes onder het paneel om het vrij te geven. Inspecteer de plastic buis die gaat van het waterpeil switch naar beneden in de machine op eventuele knikken. Zoek het waterpeil schakelaar die achter het waterpeil knop op het bedieningspaneel. Stel je multitester aan de X1 instelling en raak de sondes naar de metalen lipjes. Test de eerste en tweede lip, vervolgens de eerste en derde, dan de tweede en derde. Twee van de paren moet oneindigheid gelezen en men moet lezen nul. Zo niet, verwijder dan de knop aan de voorzijde van de schakelaar en draai de schakelaar lichaam via het bedieningspaneel.

Share This Post