Index / Huis / Hoe maak je een waslijn Into Brick Install

Share This Post

Huis

Hoe maak je een waslijn Into Brick Install

Het installeren van een waslijn is een geweldige manier om geld te besparen. Wanneer nat wasserij aan de lucht drogen, in plaats van het in een droger, bespaart elektriciteit en gas. Het installeren van een eenvoudige waslijn houdt opknoping twee hak

AdvertisementHet installeren van een waslijn is een geweldige manier om geld te besparen. Wanneer nat wasserij aan de lucht drogen, in plaats van het in een droger, bespaart elektriciteit en gas. Het installeren van een eenvoudige waslijn houdt opknoping twee haken en koppelverkoop een waslijn draad aan hen. De taak kan een lastig zijn als je de waslijn te baksteen of metselwerk bent vastmaken.

Wat je nodig hebt

 • Boren

  Boor, 1/2 inch

  Threaded haken, 2

  waslijn draad

  metselwerk ankers

  Hamer

Selecteer een locatie op de bakstenen naar een van de waslijn haken hangen. De haak moet worden geïnstalleerd in de mortel tussen de stenen, niet op de stenen zelf.

Gebruik een boor met een 1/2 inch carbide boor een gat in mortier creëren. Het gat moet zo diep als de lengte van een metselwerkanker plus een 1/4 inch zijn.

Plaats een 1/2 inch metselwerkanker in het boorgat. Gebruik een hamer om het anker te tikken totdat deze gelijk is met de mortel.

Steek het schroefdraad einde van een haak in het metselwerk anker en draai de haak met de klok mee, zoals een schroef. Ga door het draaien van de haak tot deze stopt.

Maak de andere haak naar een locatie tegenover de eerste haak, naar aanleiding van de methoden in stap 4.

Hang het ene uiteinde van de waslijn op elke haak. Als u gebruik maakt van een premanufactured katrol waslijn, plaats een end-lus over elke haak. Als u gebruik maakt van een stuk van de waslijn kabel, bind de uiteinden van de kabel op elke haak met een stevige knoop.

Share This Post