Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Washer Board Game Make

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Washer Board Game Make

Een Washerboard Game is vergelijkbaar met een cornhole spel, maar in plaats van het gooien van zitzakken, gooi je 2,5-inch metalen ringen die een one-inch gat op een pijnboom Washerboard dat drie gaten bevat hebben. De gaten, van voor naar achter, zi

Advertisement

Een Washerboard Game is vergelijkbaar met een cornhole spel, maar in plaats van het gooien van zitzakken, gooi je 2,5-inch metalen ringen die een one-inch gat op een pijnboom Washerboard dat drie gaten bevat hebben. De gaten, van voor naar achter, zijn de moeite waard een, drie en vijf punten. De eerste speler (of team) tot 21 punten te krijgen wint. Dit is een plezierige outdoor familie spel dat is zowel goedkoop en gemakkelijk op te bouwen. Enerzijds is het doel om de ringen toonhoogte zodanig dat betrekking optellen tot 21, is eenvoudig, duurt praktijk bedreven bij het spel.

Wat je nodig hebt

3 witte 2,5-inch metalen ringen

3 zwarte 2,5-inch metalen ringen

2 grenen washerboards (4 voet lang door 1 voet breed en 4 inches lang)

10.5 voeten van touw

Schuurpapier

Meetlint

houtzaag

Nails

Hamer

Core boor

0,25-inch boor

Elektrische boormachine

2 golf tees (een witte en een zwarte)

Maak twee Washerboards door het snijden van een 0,5-inch dik pine bord in twee 4-voet door een voet stukken. Deze zullen de toppen van de Washerboards geworden. Maak twee 3,5-inch high-frames van een halve inch dik dennen en nagel een top stuk voor elk frame.

Maak drie 3-inch diameter gaten in het bovenste stuk op deze manier: maatregel 12 inches van de voorkant (one-foot zijde) van het bovenste stuk naar het midden van het bord. Dit markeert het midden van de eerste 3-duimgat. Maak dezelfde meting vanaf het andere uiteinde van het bovenste stuk naar het midden van de laatste 3-duimgat markeren. Vind het middelpunt tussen beide merktekens die het midden van de middelste 3-duimgat wordt. Gebruik een 3-inch kern boor de drie gaten te boren in elke washerboard, ervoor te zorgen dat elk gat is dezelfde afstand van elkaar vier-voet kant van de washerboards. Gebruik schuurpapier om de toppen van de washerboards en de randen en binnenoppervlakken van de gaten glad.

Boor een gat in de voorste (één voet brede gedeelte) van elk frame groot genoeg om het touw door rijgen. Rijg het touw door het gat aan de voorkant van het frame van de eerste washerboard en, in het frame, een knoop, zodat het touw niet terug kan worden getrokken uit het gat. Leid het andere uiteinde van het touw door een soortgelijk gat in het frame van de tweede washerboard. Meet het touw voor het binden van de tweede knoop te waarborgen dat de lengte van de kabel tussen de washerboards precies tien voet.

Maak een scorebord door het boren van twee rijen van 21 gaten in een één-voet door vier-inch stuk van het bestuur. Elk gat moet groot genoeg zijn voor een golf tee in het gat gemakkelijk worden geplaatst.

Om te spelen, plaatst u de washerboards op een vlakke ondergrond met het touw, dat consistente afstand tussen de washerboards, gespannen strak tussen hen garandeert. De eerste speler staat naast een washerboard en standplaatsen een wasmachine aan de andere washerboard. Hij standplaatsen dan de tweede en de derde Washer en wordt bekroond met een punt als een wasmachine gaat in het gat dichtstbijzijnde hem, drie punten als de wasmachine gaat in het midden gat en vijf punten als het landt in het gat het verst van hem. Hij verlaat zijn wasmachines leggen waar ze geland. De tegenstander neemt dezelfde positie als de eerste werper en gooit zijn ringen een voor een in de richting van dezelfde washerboard als de eerste pitcher gericht. Voor de tweede ronde, de spelers naar de washerboard zij gericht op voor en om de beurt werpen hun drie ringen aan het andere washerboard, enzovoort.

Hints

Zorg ervoor dat de washerboard droog is, glad en vlak voor het afspelen.

Elke speler voegt aan zijn totaal aantal punten, maar als speler A heeft een wasmachine in de drie-punts gat en Speler B landt een wasmachine in hetzelfde gat, dat de punten Speler A's ontkent, en de drie punten worden toegekend aan Player B.

Gebruik geen verf of lak de washerboards, want dat kan leiden tot het oppervlak kleverig worden en de ringen niet goed glijden.

Share This Post