Index / Huis / Hoe maak je een Washer als het niet Agerende of Spinning de kleding Fix

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Washer als het niet Agerende of Spinning de kleding Fix

Met het oog op de juiste kleren te wassen en voor te bereiden voor het drogen, moet een wasmachine roeren of spin van de belasting. Dit helpt wring het overtollige water uit de kleding. Als uw wasmachine plotseling is gestopt met de juiste spinnen, z

AdvertisementMet het oog op de juiste kleren te wassen en voor te bereiden voor het drogen, moet een wasmachine roeren of spin van de belasting. Dit helpt wring het overtollige water uit de kleding. Als uw wasmachine plotseling is gestopt met de juiste spinnen, zult u merken dat uw kleding sopping nat zal zijn wanneer de wasmachine klaar is. Meestal is er een eenvoudige reden voor dit probleem dat u kunt oplossen zonder dat professioneel.

Controleer het deksel schakelaar. U zult merken op de lip van het deksel is er een kleine stam die naar beneden hangt. Dit past in een gat aan de bovenkant van de ring behuizing en geeft de sluitring het deksel gesloten en het veilig is om de lading te draaien. Als de schakelaar is defect of is geblokkeerd, zal de wasmachine niet schudden of spin.

Maak de schakelaar opvangbak. Gebruik een multifunctionele schoner en een spons (niet een papieren handdoek, kan het versnipperen en verstrikt raken in de schakelaar vergaarbak.) Het gebied rond de schakelaar en het bakje grondig schoon te maken.

Test de wasmachine. Sluit het deksel, laat de wasmachine te vullen met een duim van water, en zet de schakelaar op het centrifugeren. Trek op de selector. Als het niet draaien, stoppen met de cyclus (duw de selector in) en zet de wasautomaat uit. Dit betekent dat er sprake zou kunnen zijn drie problemen met de wasmachine: de schakelaar kan worden gebroken, iets zou worden gevangen in de agitator, of de motor van het roerwerk kan worden uitgebrand.

Controleer onder de agitator. Kleine voorwerpen zoals ondergoed, panty of bh-bandjes kan raken onder de agitator en houden van het bewegen. Run je hand onder dit gebied en te zien als je iets voelt. Als je dat doet, uitpakken van de post en test de wasmachine opnieuw. Als het dan nog niet werkt, ga dan naar stap 5.

Neem contact op met een reparateur. Als de ring nog steeds niet schudden of draaien, zal het nodig hebben om ofwel de schakelaar vervangen of de motor vervangen. Neem contact op met een gecertificeerde apparaat reparatie persoon te hebben de machine geïnspecteerd. Als het nog onder de garantie, moet het bezoek van de reparatie persoon worden gedekt.

Share This Post